Én most voltam először itt.
Nem vártam sokat, mert a síbérlet és a szállás is olcsó volt (március közepén 20e + 20e). Ha ennél több lett volna, akkor a családnak otthon kellett volna maradni, de így elhozhattam őket. :)
Amikor indultunk azt írta a síelők.hu, hogy 20-80 cm hó van ami elég rosszul hangzik, de a helyzet az, hogy 20cm 1400m-en van ahol a madár se jár, mi 1800m-en laktunk ahol már 60cm hó volt, de a lényeg, hogy a jobb pályák 2100m felett vannak, és ott azért még volt hó elég.
A mi szállásunk -Les Gentianes- nagyon korrekt volt, főleg francia apartmanokhoz képes. Relatív tágas és kényelmes. Itt találtam róla videót:
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
Ingyenes volt a medence és szauna használat.
A 8 személyes apartmanunkban két fürdőszoba volt, három hálószoba és egy elég tágas nappali, plusz két erkély.
Ajánlom mindenkinek.
Feleségem és gyerekeim is vettek órákat a helyi magyar síoktatótól (Naturelle iroda - Sz. Dávid). Sajnos nem jött össze csoport, így egyéni órákat vettünk, ami persze jobb ,de drágább is. Összességében nem volt olcsó, de minden eurót megért, mert nagyon ügyes volt a Dávid, megszerette az egész család, és ügyesen megtanított síelni mindenkit! Köszönjük!
A síterep nekem tetszett, persze nem hasonlítható a nagyobb terepekhez, de ezért az árért nagyon korrekt! Kezdők és profik is megtalálják a nekik való pályát!
Fantasztikus egy hetet töltöttünk itt, szerintem jövünk még ide!