Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Serfőző Gergely által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Serfőző Gergely
3 élménybeszámolót írt
3
19 éve tag
2005.01.21. 16:22
Látom a Torre Presena a nagy favorit... Mit csináljunk, azt sikerült megcsípni. Kicsit megint lekéstünk a jobb ajánlatokról. A külalakjától eltekintve mennyire gáz a hely?
A sípályákat tanulmányoztam rendesen, de nem igazán nyilvánvaló, honnan is lehet lecsúszni Ponte di Legnoba. Egyébként tényleg nem igazán szerencsés a pályák elhelyezkedése, de idén ez van és kész. A sugaras pályarendszer sokkal kellemesebb.
Serfőző Gergely
3 élménybeszámolót írt
3
19 éve tag
Topik: Sappada
2005.01.20. 02:44
3 éve voltunk ott, első síelésünkkor. Arra jó volt. Már nem mennénk oda, esetleg három gyerekkel, mert akkor úgyis mindegy...
A szállás fantasztikus volt, nagy, szép jól berendezett és olcsó, és még éjszakai földrengés is járt hozzá!
A déli lejtőkön viszont egyáltalán nem volt hó (február eleje-közepe), pedig a pályák jobbik része azokon a lejtőkön van. A falu aranyos, hangulatos, nem csak egy szálloda komplexum.
Serfőző Gergely
3 élménybeszámolót írt
3
19 éve tag
2005.01.20. 02:38
Idén engedve a köznyomásnak nem Franciaországba megyünk síelni, hanem Olaszországba. Március közepén lesz az esemény, tehát lényeges a hóbiztosság (ami ugye egyrészt magasságnak függvénye), bár nem hiszem, hogy Tonalén ez gond lesz, olyan magasan fekszik. Sőt inkább a hidegtől tartok, bár eddig én még márciusban csak napsütésben síeltem, de bármi lehet.
Viszont mégis csak érdekel, milyen a hely maga, milyenek a pályák, milyenek az összekötések,milyen a szállások színvonala (tavaly Pra Loup-n valami hihetetlenül ocsmány volt, munkásszálló szintű), milyen Ponte di Legno, stb. Az egyik utazási irodában azt mondták, hogy a síterep a P di L-i pályákkal idén már összefüggő, mert új felvonót telepítettek, míg mások azt mondják, hogy majd csak jövőre.

Hálás lennék, ha többet tudnék ezekről.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.