Olaszország
Sappada
síterep infó oldal
ÜZENETEK (300)Időben csökkenő Időben csökkenő
PaTiSí
1 élménybeszámolót írt
1
3 éve tag
3 éve
Kedves Síelők!

Járt mostanság valaki Sappadában?
A hó adatok, liftek és pályák üzemelési adatai valamint a kamerák képei alapján siralmas a helyzet arrafelé ...
Nekem még bő egy hetem van lemondani egy népes csapatnak foglalt szállást,
ezért örömmel fogadnék minden friss infót az ott vagy a környéken mostanság megfordulóktól!

Hálás köszönettel: Tibor
tothlevente
376 élménybeszámolót írt
376
13 éve tag
7 éve
Már nyitva van, igaz még erősen korlátozottan.
Szilveszterre még hízik a hó. :)
http://www.skiresort.info/ski-resort/sappadamonte-peralba/snow-report/
Előzmény: (Hediguru 183187)
Hediguru
1 élménybeszámolót írt
1
10 éve tag
7 éve
Sziasztok. Az idén Sappada a tervezett szilveszteri úti cél. Megköszönném, hogyha írna olyan síelő, aki már volt december végén Spappadán. Egyáltalán van ott akkor hó? Mi eddig mindig februárban mentünk síelni, de most máshová utazunk, a közös baráti síelést viszont nem akarjuk kihagyni.
Előre is köszönöm, ha válaszoltok.
B. Hédi
h i r d e t é s
Siócarv
1 élménybeszámolót írt
1
10 éve tag
8 éve
Sappada. Szuper kis nyugi hely családdal, gyerekekkel ideális. Szállást foglalni nem könnyű, pedig egy csomó van - egy olasz tolmács telefonon egyszerűbb megoldás, mint neten keresgélni, kapni az automata válaszokat, meg az olaszok laza válaszait 4-5 nap múlva megkapni(már aki válaszol, nekem 20-ból 5 válaszolt, és még 2 mikor már haza értünk- vicc)...Hólánc bármikor kelhet!!! Ha a hegyen eszel (nem drágább, mint lent) időben menj ! Inkább 11:50-kor, mint 13:10-kor. Természetes hó van a pályán, bőven (nem 10 cm, ahogy itt) erdőben kb 50 cm-re süllyed a bot, utolsó hóesés: 2015.02.25. A napsütötte részeken viszont nulla, de ott szinte nem is síelünk. A völgybe vezető pálya is nyitva, síelhető. Hasznos a webkamera, de síelős szempontból szinte használhatatlan. Nevelandia-ban a gyerkőcök egész nap jól elvannak arra rá kell szánni egy teljes napot, de ha apuka nem bírja, a szembe lévő dombon lefáraszthatja magát ő is nem messze a családtól viszont a bódé-budik szörnyűek . Én Szlovénián keresztül mentem, majd levágtam az Osztrák részt ( időben + 10 perc ha nem tökölsz, viszont- osztrák matri+ egy irányú alagút díj oda-vissza ) aztán Tarvisio-n át fel a pályára és tűz fel a hegyre. Egy szívfájdalmam maradt 3 étteremben, ahol ki volt írva, szerettünk volna pizzát enni, sajnos nem kaptunk -ezt elkönyveltük, olyan olaszosnak. Ha kérdés van írj, még friss az élmény.
worldlady
70 élménybeszámolót írt
70
10 éve tag
8 éve
SAPPADA - DOLOMITOK. KEDVEZŐ ÁR. A 9.héten, II.28-III.7 között (270 euróért) átadó 4 személyes apartman. http://www.residenceborgoalsole.com

Érd: 30/4152288 - borsanyieva@gmail.com

Sappada a családok síparadicsoma: itt található ugyanis Európa egyik legnagyobb téli játszótere: a Nevelandia. Ez egy bekerített terület, ahol számos attrakció várja a kicsiket: ugrálóvárak, snow tubing, bobpálya, varázsszőnyeg, korcsolyapálya. Dél körül animátorok várják közös táncra és éneklésre az ovis és kisiskolás korú gyermekeket."
Pacsititi
7 élménybeszámolót írt
7
11 éve tag
8 éve
Köszi. Piroska
Előzmény: (csabor 179511)
csabor
3468 élménybeszámolót írt
3468
13 éve tag
8 éve
Én alig több mint egy hete jártam arra. Rendes hó és sok síelő. Szóval szerintem minden rendben van még mindig, hisz azóta hó is esett.

Csabor az élvezeti síelő
Előzmény: (Pacsititi 179499)
Pacsititi
7 élménybeszámolót írt
7
11 éve tag
8 éve
Szörnyü nagy a csend...Lehet még egyáltalán sielni vagy itt a vége fuss el véle !! Reméljük minden oké. Piroska
Előzmény: (Sítanoda 168871)
Sítanoda
10 élménybeszámolót írt
10
16 éve tag
9 éve
az utóbbi napok extrém időjárása valóban próbára tette a vendégek és a vendéglátók erejét is. a rövid idő alatt lehulott óriási hómennyiség és az utána bekövetkezett enyhülés, komoly fennakadásokat okozott. több napig nem volt áramellátás, a legmagasabb lavinaveszély figyelmeztetés jelenleg is fennáll. a hétvégén azonban, a tervek szerint minden pályát újra megnyitnak.
20140131-121052.jpg
István67
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
9 éve
A síterepen többször jártam, és most is jó pályákkal, és figyelmes személyzettel találkoztunk. A Petirossóban szálltunk meg. A szállás személyzetét nem érdekelte, hogy mi történik velünk. A kocsikat/ összesen 38 db./ lapátokkal ástuk ki, és vittük másik parkolóba, hogy haza tudjunk indulni. A személyzet tagja többször elmondta, hogy " a helyzet adott meg kell oldani". ezen túl semmit nem tettek. Igazi túlélő kaland volt amikor az áram szolgáltatás is megszűnt,és a tartalék generátorba nem volt üzemanyag.
A pályák miatt lehet, hogy elmegyek még, de nem ebbe a szállodába.
NEva
2 élménybeszámolót írt
2
9 éve tag
9 éve
Köszönöm szépen a gyors és kimerítő választ :-) Már nagyon várjuk, hogy újra ott lehessünk!
Sítanoda
10 élménybeszámolót írt
10
16 éve tag
9 éve
Kedves Neva, Valóban a hétvégén elég meleg volt ebben a régióban is és eső is esett az alsó pályákon. De ma már javult a helyzet és a ez várható a következő napokra (lehűlés és pénteken kis hó és hétvégén lehűlés. A pályákon is van hó bőven, nem kel aggódni ... :-) várunk Benneteket szeretettel Sítanoda csapata sappadasi.hu

ui. új tanuló pálya és 8 év alatt ingyenes a síbérlet. ezek az újdonságok az idei szezonra.
Előzmény: (NEva 167331)
NEva
2 élménybeszámolót írt
2
9 éve tag
9 éve
Érdeklődni szeretnék a Sappadán nyitva levő pályákról és liftekről. Január 26-án fogunk Sappadára érkezni és most azt olvastam, hogy csak 2 lift üzemel és az alsó pályák zárva vannak.Ehhez képest mi a valós helyzet?
no_one
14 élménybeszámolót írt
14
15 éve tag
9 éve
új szőnyeges tanulópálya nyílt Cima Sappadán, a régi tányéros lift helyén. sappadasi.hu
Sítanoda
10 élménybeszámolót írt
10
16 éve tag
9 éve
A Sítanoda hamarosan tizenegyedik szezonját kezdi a gyönyörű Sappadán...várunk Benneteket!
sappadasi.hu
winter10-kis.jpg
ifj.szabo
17 élménybeszámolót írt
17
14 éve tag
10 éve
Ismét Sappadán töltöttünk egy hetet januárban. Már törzsvendégek vagyunk, mivel 6. alkalommal voltunk ott. Abban a nagyszerű helyzetbe kerültünk azon a héten (01.14-01.18),hogy akkor szakadt le az ég persze hó formájában. A síterep az elmúlt évekhez képest nem változott semmit. Talán a Sappada 2000 felvonóin cseréltek székeket, de lehet ezt már régebben csinálták, mert ide eljutni nem könnyű és ritkábban látogattuk. Nincs mindig nyitva sajnos. Viszont a hó mennyiségre és minőségre nincs panasz. Itt mindig csúcson van a minőség. Szóval esett hétfőtől szerdáig, a hivatalos csak 40 cm-t írt, de szerintem jóval több esett. Kedvezett a természet nekünk ismét, hogy mély hóban a pályán tudjunk síelni, és ne az eljegesedett lezúzott régi havon. Aztán csütörtökön kisütött a nap és megmaradt az elutazásig a napos idő.
Egyébként itt Sappadán előfordult olyan időszak napközben, amikor szinte csak egyedül síeltünk a családdal a pályákon.
Ezért is ajánlom azoknak ezt a helyet, akik családdal szeretnek telelni, mert nincs embertömeg.
A felvonós személyzet még mindig kedves és segítőkész, nincs panasz rájuk. A hütték is jók bár nem olcsók, viszont finom a kávé és a forrócsoki, meg a mini pizza.
Külön dicséret a Sítanodás csapatnak, az oktatásért, a kölcsönzésért, és minden egyéb dologért is. Ha szeretnétek profi cuccban, profi oktatásban részt venni, akkor náluk jelentkezettek.
Jah meg ajánlom a faluban lévő RENATO pizzázót(a Volksbank mellett 200m) , mert olyan finomat még nem ettem pizzából sehol sem mint ott.
Így aztán egy szép tartalmas hetet töltöttünk itt el ismét, és valószínűleg jövőre is ide megyünk 7.re is.
Sítanoda
10 élménybeszámolót írt
10
16 éve tag
10 éve
Nos...mennyiség és minőség tekintetében is sikerült túlszárnyalni a várakozásokat... ;-)
Előzmény: (ifj.szabo 149908)
ifj.szabo
17 élménybeszámolót írt
17
14 éve tag
10 éve
Helló. Mondhatnál valami biztatót, hogy jövőhéten mire számíthatunk hó mennyiség és minőségben.
pocahontas
58 élménybeszámolót írt
58
10 éve tag
10 éve
Szuper! A tavalyi úgyis gyenge szezon volt!
Burgyán Péter
74 élménybeszámolót írt
74
16 éve tag
10 éve
Sappadára is megérkezett az első hó...
sappada.jpg
következőutolsó
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.