Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

imi73 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
imi73
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
2009.02.20. 18:06
Szia!
Mi január végén voltunk BKK-ban. Akkor a bolti árak nagyjából 260-265 ft-os eu árfolyamon egyeztek meg az itthoniakkal. De sajnos a forint azóta is csak lefelé megy, így -szerintem- drágábbak lettek. Tea, forraltbor 2-2,5 eu körül volt.A 3 órás felnőtt belépő -a Thermal Römerbadba - 15eu volt, van gyerekkedvezmény, emlékezetem szerint 6 éves kor alatt ingyenes.
Jó sielést.
imi73
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
2009.02.06. 19:36
Szép jó estét mindenkinek!
Egy héttel ezelőtt voltam a családommal BKK-ban. A hely csodálatos volt, az ott tartózkodásunk ideje alatt egy egész napon keresztül esett a hó, több alkalommal pedig rövidebb ideig, így panaszra semmi okunk nem volt.
A kint tartózkodásunk alatt nagyon kedvesek voltak az emberek.
A pályák jól karbantartottak voltak, azonban egy-két helyen előfordult jegesedés, bár ez a hegyen néha előforduló szél miatt véleményem szerint nem meglepő.
Mi az "Alpina"Feriendorf" egyik apartmanjában laktunk. A szállás kényelmes és szép volt, az étterem nagyon kulturált. Reggeli és vacsora volt az árban, svédasztalos formában. Bőséges reggeli választék ( általában 4 különböző felvágott, több sajt, esetenként tojás, virsli)de délben is lehetett enni 2 fogást. Vacsorára leves, 2-4 különböző "második", desszert, saláták. Üdítő, sör, tea egész nap fogyasztható az étteremben. A felszolgálok pedig gyorsan dolgoznak, koszos edény-pohár a használat után szinte rögtön eltűnt az asztalról. Csak dicsérni lehet őket. Ráadásul az étel minősége is jó volt.
A termálfürdők nagyon szépek.
Mindkét síiskolában van magyar nyelvű oktatás, azonban nekünk a "piros macis" iskola volt a nyerő. Külön köszönet Sanyinak, amiért szűk egy hét alatt megtanította a 4 éves kislányomat a síelés szeretetére.
463.jpg
483.jpg
228.JPG
75.JPG
240.JPG
229.JPG
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.