Kedves Síelők.hu szerző, Stani!
Tényleg vicces, hogy Eplényben folyik egy fejlesztés, melyet Te a kezdetektől fogva kritikákkal illetsz. Lehet, hogy rosszul olvasok, de mintha nem a legpozitívabban állnál hozzánk, ami bevallom rosszul esik.
Létre jön Magyarországon egy új síklub. Még szinte el sem kezdett működni, de Neked nem tetszik, mert tagsági díjat kell fizetni. Úgy tudom viszonylag sok sportegyesület van az országban, ahol tagdíjat kell fizetni.
Megpróbálkozunk kedvezményes éves jegyek értékesítésével (felnőttek részére hat nap alatt - napijegy + esti sízés - megtérül) – nem elég jó.
Aztán előrukkolsz egy egészen vicces andorrai tagságival.
Gratulálok az Andorrai tagságidhoz, de nem egészen értem, hogy jön ez a magyarországi síterepekhez (lehet, hogy Neked az odautazás egyszeri min. 50ezer forintos költségéhez is adnak kedvezményt).
Nekünk valószínüleg az andorraihoz nem mérhető kis síterepünk van, az andorrainál kisebb lehetőségekkel. Célunk ennek a síterepnek a fejlesztése volt annak érdekében, hogy 80-90 napos síszezont tudjunk biztosítani elsősorban a környékbelieknek. Nincs a környéken wellnes, nekünk nem volt rá forrásunk, hogy azért építsünk ilyet, hogy utána kedvezményt adhassunk a klubtagoknak.
Ráadásul elsődleges célunk továbbra is az, hogy 2008. december 15-e körül végre elindulhassunk és megmutathassuk a síelést kedvelőknek az eplényi skiarena új, téli arcát.
Hogy ez nem megy rögtön úgy, hogy minden apró andorrai részlet ki van dolgozva?
100%. Aláírom.
Csakhogy 15 hónappal ezelőtt még semmi sem volt.
Sem 24 darab hóágyú,
sem víztározó,
sem új sípályák,
sem Holle Anyó Kocsmája,
sem körbár a csúcson,
sem felújított liftek,
sem csákányos lift,
sem tanuló liftek,
sem síovoda,
sem automata beléptető rendszer,
sem ratrak,
sem síszervíz, síszaküzlet,
sem síoktatás.
Nekünk 15 hónap alatt ennyire futotta és reméljük, hogy egy jó szezont követő 15 hónapban is hasonló fejlesztésekről tudunk beszámolni.
Várjuk meg végre a 2007/2008-as szezont és vonjuk le azt a következtetést, hogy a legnagyobb hiba ez volt:
Csak klubtagok vásárolhattak eddig nem létező éves bérletet az eddig nem létező síklubban.
Addig is szerezhetnél nekem is egy ilyen jó tagságit, hátha 2020-ig ellátogathatok Andorrába.