Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Head által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
Head
8 élménybeszámolót írt
8
20 éve tag
2007.10.12. 10:07
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Tud nekem valaki ajánlani elfogadható árú szállást félpanzióval a Gerlitzeni pályák közelében? Főleg családias hangulatú érdekelne, mert a gyerekek is jönnek...
Előre is köszi mindenkinek
Head
8 élménybeszámolót írt
8
20 éve tag
Topik: Mariazell
2007.02.22. 08:59
Gyöngyi!

Én Lackenhof-Ötscher pályáját tudnám ajánalani: több beülős felvonó, visszonylag hosszú, változatos pályák, és jó hóhelyzet. kb 30 kilométerre van Mariazelltől.
Head
8 élménybeszámolót írt
8
20 éve tag
2007.02.15. 10:11
Sziasztok!

13-án, kedden jöttünk vissza Mariazellből. A pálya itt elég rossz állapotban volt, ezért inkább a közeli Ötscher pályáin síeltünk, ahol egész jó hóhelyzet volt, illetve egy napra megnéztük Hochkart is, ahol szintén jót lehetett síelni.
Hochkar-.jpg
Mariazell-.jpg
Otscher-.jpg
Head
8 élménybeszámolót írt
8
20 éve tag
2007.02.07. 10:05
Szia!

Én tavaly voltam ott síelni. Szerintem nagyon kellemes hely. A kétüléses felvonón kívül működik egy újabb 4 üléses is, ami kb 5 perc alatt visz fel a hegycsúcsra. A pályák változatosak és eléggé szélesek, a hütték is megfelelőek. A felvonókra nem kellett sokat várakozni még hétvégén sem. Egyetlen hátránya van a pályarendszernek: nincs igazán kezdőknek való pálya, mert a kék pályákon is vannak nehezebb szakaszok, de ha nem vagy abszolút kezdő, akkor ez nem probléma.

Jó sielést!
Head
8 élménybeszámolót írt
8
20 éve tag
2007.02.05. 20:14
Köszi az infókat mindenkinek!
Head
8 élménybeszámolót írt
8
20 éve tag
2007.02.01. 09:58
Sziasztok!

Két kérdésem volna Mariazell-lel kapcsolatban:
1. lehet a helyszínen olyan bérletet venni, ami a környékbeli pályákra is érvényes? (a Car-Tour irodájában láttam ilyesmit forintért)
2. Volt kint valaki mostanában? Milyenek a pályák?

Head
8 élménybeszámolót írt
8
20 éve tag
2006.11.08. 10:10
Azért azt meg kell jegyeznem Unterberggel kapcsolatban, hogy hétvégén - valószínűleg Bécs közelsége miatt - nagyon sok osztrák jön ki, és nagy sorbanállás alakul ki a felvonóknál. A pályák viszont tényleg kellemesek, és a táj is nagyon szép.
Head
8 élménybeszámolót írt
8
20 éve tag
2006.01.04. 14:44
Én is voltam Lachtalban karácsony előtt a Lachtalhausban. Szerintem a szállás korrekt volt, a reggeli lehetett volna bőségesebb de a vacsora rendben volt. Összeségében ár/szolgáltatás arány pedig nagyon kedvező. Pálya: amikor mi voltunk már volt elég hó, csak a szél volt zavaró időnként a pálya felső részén. Mindenesetre nekünk inkább kedvező tapasztalataink voltak.