Kedves Andrea !
Köszönöm,hogy megtiszteltél és megkérdezted a véleményem.
Sz.v.sz.,például a "Miért nem szeretem..."topikból a 03.06.-ai,ill.03.07.-ei hozzászólások / ún.webkamerás beírások /,inkább a "Küzdőtér "topikba illenének.
Más.
A "Küzdőtér" topikkal párhuzamosan létrehozhatnátok esetleg egy olyan topikot,ahol el lehetne mondani azokat az ötleteket,amelyek a szolgáltatások javítását céloznák meg.
Cui prodest ? Kinek az érdeke ?
Gondolom mindazoknak,akik szeretnek a Tátra szlovákiai részén is síelni és azoknak,akik részben,vagy teljesen ebből élnek.
Még nem láttak napvilágot az éves statisztikák a jelenlegi szezonról,de arra tippelnék ,hogy ebben a szezonban kevesebb Magyarországi és más Kelet- és Közép-Európai turista utazott Szlovákiába , evvel szemben válság ide vagy oda,többen mentek Ausztriába síelni,meg snowboardozni.
Más hírcsatornákon azt olvasom a világválság miatt sok külföldön dolgozó ember,köztük szlovákiaiak is hazatérnek nyugatról.A válság egyben lehetőséget ad a váltásra .A jövő szezonokra való tekintettel lehetne esetleg olyan embereket alkalmazni a sícentrumokban akik legalább alapszinten beszélnek angolul,vagy németül.
A vendéglőkben , szerintem a legtöbb külföldi vendég fizetne + 10 %-ot a mostani árakon felül" nyelvpótlék címén :-) " ,ha angolul,németül is beszélő személyzet lenne ( csak zárójelben és halkan jegyzem meg ,úgy tudom ,Szlovákiában még mindig 10% körül van a magyarok aránya,lehetne 1-2 pincért alkalmazni közülük is,főleg azokra a részekre,amelyeket a Magyarországi turisták leginkább látogatnak).
Azt gondolom,ezen a topikon sok olyan ember is megszólalhatna,akik pozitív tanácsaikkal tudnának segíteni,már csak élettapasztalatuk okán is,a teljesség igénye nélkül: Bélapó,Janóbátyó,Kócos...
Hiszem,ha a "Miért nem szeretem..." topikot olvasták Szlovákiában,tudomásuk volt róla,ezt a topikot is olvasnák a helyi szolgáltatók is és talán eredményt is hozna .
Maradok síelő és snowboardbaráti tisztelettel.