Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

t.a.k.i. által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
t.a.k.i.
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2010.10.25. 23:44
Sziasztok!

14. éve megyek Ravasclettoba síelni,és csak ajánlani tudom mindenkinek.Jártam sok felé.és természetesen léteznek sokkal komolyabb pályarendszerek,de egy "átlag" magyar síelónek tökéletesen megfelel. Kezdő és középhalaó szinten felesleges jobbat keresni..és az igazán gyakorlottaknak is tetszeni szokott. Sokat fejlódött az elmúlt években,új pályák,új kabinos lift...új hütték..
Viszonylag közel van, Györtöl 520-570 km útvonaltól függően, Budapesttől 650km.
Az árak nem ,hogy az auszriai,hanem a szlovák áraknál is alacsonyabbak(ez alól a sípályán történő fogyasztás kivétel..de az osztráknál ez is 30%-kal olcsóbb)Egy példa mi februárba 6nap 5 éjszakára utazunk félpanziós ellátással egy nagyon szép 3 csillagos hotelbe 5 napos bérlettel 275 euróért. Olaszországban egyébkén vigyázni kell a
hotel csillagokkal a 3 és 3 csillágosok között fényévnyi a távolság..persze nem a szállás a legfontosabb..de,ha már ugyanannyiba kerül miért ne a jobbat válasszuk...
Én személy szerint a köv.10km-es körzetben található hotelekben laktam melyekről szívesen adok tájékoztatást:
HOTEL GORTANI,HOTEL SALON,HOTEL GARDEL,HOTEL TRIESTE,HOTEL BELLAVISTA,HOTEL ALLA FONTE,HOTEL HARYS.HOTEL GALLES.
Természetesen itt egyikről se mondok véleményt..mert nem akarom senkinek az érdekeit sérteni,de nem mindegyik jó..A lényeg,hogy a pályák változatosak ,jól kezeltek,remek fekvésúek..
Ha kérésetek,kérdésetek lenne szívesen segítek...ha tudok-:)

t.a.k.i.
t.a.k.i.
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2010.10.25. 19:26
Sziasztok!

Ha Olaszországba készültök és nem túl messzire,maximálisan tudom ajánlani a Dolomitokban található Ravasclettot. Budapesttöl csak 650 km-re található, nem túl nagy,de változatos pályarendszer. Kezdőknek,haladóknak egyaránt megfelel.Nem olyan nagyon felkapott hely ezért az árak is elérhetőek,azt tudom mondani,hogy a pályán való fogyasztáson kívül, olcsóbb mint Szlovákia. Mi 6nap 5 éjszakára,(3 csillagos nagyon szép hotelben) félpanziós ellátással 5 napos síbérlettel 275 eurot fizetünk.Ha valakit érdekel szívesen segítek.

Üdv. t.a.k.i.
t.a.k.i.
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2009.01.23. 13:14
Mindenkinek:)
...ez a "finnyás sznob" engem is "megfogott"...szerintem csak az ír ilyet akinek nincs összehasonlítási alapja.
Én is Szlovákiában tanultam meg síelni,jó volt ,szép volt akkor..
Talán mindenkit ért már atrocitás,de,ha síelni akartam megoldottuk..minnél bunkóbbak voltak,mi annál kedvesebbek..aztán megértették,hogy síelők vagyunk,nem magyar hősök akik behatoltak az ellenség területére..
Vonatkoztassunk el országtól,nézzük az árakat,lehetőségeket..
Donovaly TOP központ! A fél szezonban nem megy Nova Hola,mert kevés a hó..egy 800m hosszú pályán csúszhat 26 euroért..ilyen pályát ennyiért(ha megy minden 11km) bármelyik "nyugati" országban találsz...
Vagy,amíg te sorbanállsz én addig is csúszok..
Amíg te "csákányozol" "korongozol" adig ülök a felvonón és pihenek..
Számold ki,hogy arányaiban a szlovák pályákon te hány km-t csúszol 26 eu-ért és én hányat Olaszországban 29-ért..persze még mindig Szlovákiába a legocsóbb a sör a sípályán..
t.a.k.i.
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2009.01.21. 19:30
Oké! Én is Olaszországról irogatok..persze csak az összehasonlítás kedvéért..
Végül is buta,nacionalista emberek mindenütt vannak(ehhez nem kell Szlovákiába mennünk..sajnos),nem szeretnék "igazságosztó" lenni,de akinek tetszik Szlováki menjen,akinek nem,maradjon...de..könyörgöm,aki csak Szlovákiában volt,ne akarjon összehasonlítást tenni..azt,hogy kapsz-e "pofont" vagy nem,az esetleg szerencse kérdése..de,ha ezt az oldalt böngészed,az biztos,hogy nem Szlovákiában kapod a legjobb ajánlatot ár érték arányban..és ennek semmi köze a politikához..semmi bajom a szlovák emberekkel..nyílván őket is manipulálják..,ha bárki igényli,szivesen ajánlok terepet kezdőknek,haladóknak,árakkal képekkel...
t.a.k.i.
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2009.01.21. 18:53
Observer: Szia! "Profi" vagyok Ravasclettoban, 8 éve odajárok. A múlt héten voltam utoljára. A bérletet Magyarországon veszem,egy utazási irodánál, mindenkinek ajánlom,így olcsóbb,ha adsz e-mail címet átküldöm a vouchert a hitelesség kedvéért...
t.a.k.i.
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2009.01.21. 12:36
Sziasztok!

Még nem voltam ezen a fórumon,csak ezt a nagyon jó és hasznos oldalt szoktam nézegetni.
Szlovákiában kb. 10,Ausztriában szintén kb. 10 és Olastországban 4 síterepen voltam az elmúlt években síelni.Ezek között volt 360 és 9 km-es pályarendszer is.
Szlovákiából nem szabad politikai kérdést csinálni...de,régen olcsó volt,megtanulhattál síelni,tehát jó volt. Rengeteget fejlődött,de nem az áremelések arányában. Manapság egy olaszországi síelést olcsóbban kihozok,mint egy szlovákot.Nézzétek meg a síbérlet árakat és a nyújtott szolgáltatásokat..Olaszországban (Ravascletto és környéke 5 síterep 25-30 km sípálya/terep(össz:140km) egy bérlettel) 5 nap 85 euro!
Chopok dél 9km sípálya! 5nap 128 eu.,Donovaly 11km 111 eu. Szállás pl. Donovali 2csill. hotel reggelivel 33eu.,Olaszországban 3 csill. félpanzióval 33 eu...ezek tények..egyébként tudok Donovaly mellett egy kedves barátomnál 24 eu. szállást félpanzióval,de nem szálloda,egyébként tökéletes. Olaszországban a sorbanállás nem ismert fogalom és hihetetlen kedvesek,ja és a boltban a piák olcsóbbak mint nálunk..persze a sípálya más.....szóval lehet szeretni és nem szeretni Szlovákiátde ha én síelni szeretek nem az ország nevével,hanem a lehetőségekkel,a körülményekkel foglalkozom,és ebben Szlovákia nincs a toppon..és ezek tények..
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.