Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

snowpuma005 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
snowpuma005
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2008.12.12. 16:20
nem rossznak szántam, amit írtam :)
valószínűleg eladni nem fogod tudni, de szerintem dísznek is jó, miután megtette az elvárt szolgálatot :)
snowpuma005
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2008.12.11. 21:49
Ha még a "tojáshéj a popsidon" van - értheted úgy h most kezdted ezt a sportot/szülők tartanak el -, akkor is azt mondom: elégedj meg azzal, amit megvehetsz; ameddig nem teheted meg, addig álmodozz inkább a jobbról és tanuld meg értékelni azt, amid van. Sokan irigykednek ránk, mert egyáltalán nem olcsó mulatság!

Ha neki mész egy fának, ne a rossz hírnevű deszkádat szidd; ne hidd, hogy a Hummer nem megy tönkre. Ameddig nem tudsz vigyázni az "olcsóra", nem érdemled meg a drágát. ;)

Én, mint már írtam, L4Y-t vettem, a teljes felszerelésem az. Kipróbáltam és nekem tökéletesen megfelel. A bérlés egy hétre nekem 16 ezer HUF. Minden évben 1 max 2x megyek. Ha kihúzok ezzel a boarddal, kötéssel és bakanccsal 2-3 évet (vagy többet), akkor én nagyon boldog leszek. Nem mindegy, hogy veszel egy 60e Ft-os deszkát plusz még a kiegészítők, és használod egy évben 2x, az év többi napján pedig a szobád falán porosodik (mint az enyém). Igaz... kinek hogy engedi a pénztárcája...
Ha majd nekem is lesz pénzem, úgy h ne kelljen nélkülöznöm mást, akkor végre vehetek én is egy nevesebb, megbízhatóbb márkájú boardot, addig pedig élvezem a telet így, L4Y deszkával kötéssel és bakanccsal. A pályán nem a boardot figyelik (max a felvonónál), hanem hogyan tudsz lejönni... :)
Gondold meg, mit teszel!
snowpuma005
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2008.11.25. 20:40
ahogy elmondták már előttem, a legtöbbet az üzletben tudnak segíteni (sajnos nem mindenhol hozzáértők dolgoznak) szerintem beszélgess egy oktatóval, személyesen (azért úgy mert többet tudna neked segíteni, mint itt bári más), gondolom a lakóhelyedhez legközelebbi oktatóhoz mennél, tőle megkérdezheted azt is, hogy hol vásárolja a felszerelését és miből mit ajánl ;)
ha először lépsz deszkára, talán nem kéne rögtön mindent megvásárolnod, hanem bérelhetsz is - ez a legcélszerűbb. Protektoros kesztyűt mindenképpen vegyél. A többit tudod, a felszerelést leírtuk :)
Üdv köztünk!
snowpuma005
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2008.11.20. 18:46
Köszi :)

Nálam azzal kezdték,hogy a súlyomat megkérdezték. (az ember súlya és magassága számít a deszkánál, meg van, hogy melyik mit bír :) Írtam már, hogy az oktatóm is ott volt. Bízok a boardomban (egy hasonlóval már mentem régen és akkor se volt gondom, de az a Hummer mégis TOP-talán majd 1x lesz nekem is... =). Jan.3-án a régi megszokott Szlovákiában fogom kipróbálni a deszkát, először úgy, hogy nem lesz ott az "edzőm". Tehát ha nálam gubanc lesz, akkor szívok mint a torkosborz ;)
snowpuma005
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2008.11.15. 17:33
Sziasztok

amiket olvasok a fórumokon... hát "jajj nekem" címszó a legjobb. Hó-show-n vettem egy L4Y (limited for you) deszkát+kötést-> 30e volt összesen. (Haladónak számítok (2005/6-ban kezdtem) Eléggé vad vagyok és elszánt, ezért sokat próbáltam már a deszkával... nem azok közé tartozok, akik le tudnak jönni valahogy a hegyről - nem pont kijelölt pályá(k)ra gondolok-, hanem aki élvezi is azt, amit tesz és ahogyan x)
Nem ez a lényeg.
Mindig olyan deszka volt rajtam, amit az oktatóm rám adott, volt egy olcsó 'nemtudommianeve'+ Hammer + Burton. Ő is ott volt a vásárlásnál, tetszett neki a deszkám, azt mondta, hogy nekem megfelelő lesz. Bízok benne. Csak azért ott van az a sok negatív kritika. Tudom, hogy márka=bizalom, minőség, stb. Minden évben 1x 1 hétre (max 2) van alkalmam az egyik kedvenc sportommal foglalkozni. Ezért is vettem olcsóbb boardot, csak félek, hogy pórul járok vele. :S
Minimum 5 évet kéne használnom...
Rossz döntés volt ez a vétel?
A pénztárcám tartalma véges, s még a bakancs vétel előtt állok, az is vmi max 18e lehet. Használtat nem áll szándékomban venni, újonnan pedig eléggé érdekeseket találtam :(

jól mondjátok meg nekem, nem azért kérdezek, hogy ne kapjak választ ;)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.