Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

livin által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
livin
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
2006.01.23. 15:49
Ja és az itthoni kereskedők előszeretettel húzzák le az embert, iszonyú dolgokat múvelnek néha... respect a kivételnek
livin
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
2006.01.23. 15:48
Hi. én most vettem új lécet,licit volt,senki nem licitált,pedig tip top head cucc újonnan,negyven euro volt a szállítás németországból,és még így is simán jól jártam. Feltéve ha megérkezik,mert még nem jött meg:) De nem izgulok,mert UPS hozza,ami elég megbízható,plusz már 3szor beszéltem telefonon a boltos csávóval.
Nekem nagyon bejön az ebay,és érdemes emailt küldeni annak,aki azt írja,hogy nem küld Mo-ra,mert sokszor csak nem írja oda. szóval hajrá ebay!!!!
livin
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
2006.01.22. 21:29
Hi!
Egy mantra és egy metron között elég nagy különbség van. '80as magasságra én 184es lécet vennék,aminek 25 a rádiusza + a mantra sidecutja 94 cm. Szóval nem egy all-round léc, és nem hiszem hogy pályán nagyon nagy élmény lenne. Viszont az biztos hogy freeridolni jó vele. Én is inkább a metront ajánlanám,ha pályán is sokat akarod használni.de ha ugrálni is akarsz,akkor mindenképp a mantrat,mert azt nem töröd el. de meggondolnám, talán egy freestyle léc lenne a legjobb, aminek szolidabb egy sidecutja egy freeride léchez képest,viszont jobb minha egy pályasível szűzhavaznál.üdv
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.