Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bödőcs András által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bödőcs András
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
2003.01.09. 17:51
Üdv Mindenkinek,
volt már valaki a fent nevezett helyen? ha igen milyen? a prospektus szerint jó, de hát tudjuk vannak jó fotósok. Milyen a telítettség, sorbanállás, pályaminőség, szálláslehetőség. Előre is köszi az infókat. üdv András
Bödőcs András
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
2002.01.04. 11:45
sziasztok
januarban keszulunk ponte di legnoba. lenne harom kerdesem: hogy a legcelszerubb odajutni, atsielhetok-e a palyak tonaleba es ismeri-e valaki a la cascata panziot(milyen?). elore is koszi az infokat.
udv
andrás
Bödőcs András
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
2002.01.04. 11:40
Szia,

jah azokat, azok mentek mind. ha jol emlexem 2 tarcsas felvono volt es 3 palya. de egyik sem volt valami nagy szam. kek de inkabb zold palyak voltak. az egyik remek tanulopalya, illetve parhuzamosan mellette van egy sokhupszlis palya. a masik egy lankas majd hirtelen lejtos palya. eleg rovidek es egyszeruek. ennek ellenere az egyiken eltortem a silecemet :-). valoszinu anyaghibas volt mert letorott az eleje menet kozben. utana nem is mentem azokra a palyakra maradtam a jeges pirosnal :-).
azt hogy mikor inditjak be nemtom pontosan, januarban mukodott, es allitolag ott fenn sokaig van ho tehat sokaig sielhetők. de ez olyan szajrol szajra terjedo info. biztosat nem tudok.
Bödőcs András
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
2002.01.02. 14:56
Szia Andrea,

mi tavaly voltunk január közepén sella neveaban. nekünk is tetszett, bár a pályák nem voltak túl változatosak, viszont kevesen voltak, ami nagyon pozitiv volt. gyakran voltunk mi 5en a palyan, persze nem folyamatosan. a hetvege volt huzos, de a felvono valoban jol birta. 2 szakasz volt ahol szinte mindig jeg volt, az egyik kb. a felso harmadanal, itt nem volt ritka az sem hogy megült egy felhő,és nagy jéggöröngyök voltak. és kb az alsó harmad vonalnál(a bazi nagy lejtő előtt), ahol egy éles jobb, majd bal, aztán megint jobbkanyar volt. (persze a piros palyara mondom, akekeknel nem volt ilyen. ill. a piros egyik szakasza nem volt hasznalhato). Mi utazási irodával voltunk, nemtom lehet-e reklámozni, ezért ha akarod megírom magánban az iroda nevét. félpanziós ellátással, ami megfelelő volt. persze sielés után természetesen semmi nem elegendő mennyiségű :-) , de persze ezzel nem mindenki van igy :-). az iroda emberei főztek és tálaltak fel, így vegyes magyarosolaszos etrendünk volt. a panzió nem volt messze a felvonótól sem túlságosan, inkább a meleg vízzel voltak gondok.
Bovec fele ugy tudom nem megy meg, es nem is megy egy darabig palya, hacsak nem alpinsi, de ezt sajnos nem tudom. mikor mi voltunk egy ket alpinos csapat elindult arrafele. melyik fenti felvonokra gondolsz?
ja es megegy, mindig a panzioban isznak a hegyimentok estenkent. igy gyorsan ossze lehet veluk baratkozni, es mindig van egy ket jo szavuk, ill. tippjuk mikor nekiindulsz a palyanak.
üdv
András
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.