Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

su által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
su
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.10.15. 15:40
Ide szerintem ne menjetek! pl azért, mert ennyi pályáért, ilyen messzire egyszerűen hülyeség utazni, mert a szállások nagyrésze foche - tisztelet a kivételnek, láttam néhány új épületet - azért sem érdemes ellátogatni ide, mert a fölvonók tök régiek, na és egy bögre forró tea apályán, ami nagyon jól esik egyébként, 7 euróba kerül, és leginkább azért nem, mert délelőtt a nap odasüt, elolvad minden, aztán du. árnyékba kerül a hegy, szétfagysz, sötét van, nem lehet látni semmit és az egész egy meredek korcsolyapályává változik, rémes, de ha valaki szeret élezni meg a jeget, meg az éles helyzeteket, annak elmondom, hogy olyan szőrös pályák is vannak, ahol kilóg a fű, meg gyerekfej méretű kövek.... Ilyen ez a hely
su
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.10.15. 15:20
Bressanose - Plose Trametsch pálya- Nagyon hosszú 10 km vagy mennyi? Elméletileg fekete, mondjuk inkább egy jó pirosnak nevezném, és folyamatosan kanyarog, szoval szinte fékezés nélkül le lehet menni, nagyon jó érzés! Főleg jó néhány forró jagatee utan amiket a fönti nyitott köralakú bárpultnál lehet elfogyasztani, ha sokan vagytok és jó fejek, akár ingyen, de ennek már nincs köze a pálya hosszához, érdemes kiprobálni, állítólag ez a leghosszabb pálya az olasz Tirolban .
su
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.10.08. 16:47
Helló!
Az idén megyünk ide egy barátokkal szervezett tábor keretében febr 13-20. Egyébként várunk mindenkit: sitabor.megesz.hu . Valaki járt már itt? Örömmel olvasnánk minden tapasztalatot, hogy átadjuk a többieknek is, és még jobban várjuk az utazást. Kösz!
su
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.10.08. 16:16
Pasta 8-10 euróért egyáltalén nem drága, inkább a magyar fizetések alacsonyak, igazából Olaszországban mindenhol ennyibe kerül a kaja. Ausztriában vannak sokkal jobb helyek, de még a kevésbé jók is másfélszer ennyibe kerülnek. Paganella a jó szállásairól híres, mi idén is megyünk oda, valószínüleg. A hely ahová megyünk megtalálhato a http://sitabor.megesz.hu oldalon.
su
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2004.11.20. 13:56
Itt tanultam meg síelni, a szívemhez nőt, és egyúttal már ki is nőttem. Az a baja, hogy gyakorlatilag csak 2 pálya van. Első élménynek kiváló, sok napsütés, eredeti hangulat, kedves emberek, finom rostonsültek és grappák.
su
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2004.11.20. 13:50
Nem is fúj! Egész vidám kis hely, ideális lejtésű és hosszúságú pályák, jó felvonók, sok erdő, de azért semmi katartikus élmény. A hegytetőről nagyon szép a kilátás - Völgy, Brenta Dolomitok, Garda-tó. A környék szállásai szépek és újszerűek, legalább is a többségük, a kocsmák a pályán viszont nem túl hangulatosak. Tulajdonképpen amennyivel olcsóbb a többi helynél azt bőven megéri.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.