Farkas Tamás által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (9)Időben csökkenő Időben csökkenő
Farkas Tamás
9 élménybeszámolót írt
9
21 éve tag
2007.03.08. 09:07
Mi nem vettünk előre síbérletet , de néztem esett új hó (10cm) reméljük kitart jövő hétig , a webkamerák nekem nem indulnak el csak képeket látok mi lehet az oka ? Talán nem szugerálom elég erősen!!!!!!!!!! Üdv....
Farkas Tamás
9 élménybeszámolót írt
9
21 éve tag
2007.03.07. 22:31
Helló Tomzone ha Gerlicenbe nem lesz szupi a pálya át lehetne menni Nassfeldbe is, egyik este lehet hogy átmegyunk Tarvisióba egyet kajálni ha gondoljátok tartsatok velünk.Üdv...
Farkas Tamás
9 élménybeszámolót írt
9
21 éve tag
2007.03.03. 20:51
Helló. Mi is akkor és ott leszünk egy 8 személyes apartmanba majd mi visszük a bor mellé valót (Jagermeister stb..)Üdv....
Farkas Tamás
9 élménybeszámolót írt
9
21 éve tag
2007.03.03. 13:36
Köszi az infót. Üdv...
Farkas Tamás
9 élménybeszámolót írt
9
21 éve tag
2007.03.02. 18:30
Sziasztok Márc. 15. mennénk Gerlitzenbe , szerintetek mennyi esély van rá hogy még jó havat találunk , esetleg a közelbe hó bisztosabb helyet tudtok ajánlani . Előre is kösz....
Farkas Tamás
9 élménybeszámolót írt
9
21 éve tag
Topik: Koralpe
2006.12.31. 09:19
Hát jó lenne még egy kis hó , akkor mennénk több napra is , mert egy napra kicsit hosszú az út és költséges is . Lackónak is küldtem emailt hogy a februári túrákról küldjön infót.BÚÉK !!
Farkas Tamás
9 élménybeszámolót írt
9
21 éve tag
2006.12.30. 09:51
Helló rico én fényképeztem ezeket a képeket tegnap ugrottunk ki egy napra a hóágyuk ezerrel mennek probálnak több pályát is megnyitni ahogy néztem ,igaz mi elöször voltunk itt ha lesz hó jó kis hely lesz .Üdv...
Farkas Tamás
9 élménybeszámolót írt
9
21 éve tag
2006.12.29. 20:47
Haza érkeztünk nem volt rossz (a hóviszonyokhoz képest) sajna jó pár pálya nem működött és délutánra eléggé jegesedett de szezon első sielésének jó volt ,igy is kellemesen elfáradtunk (igaz a sielés nálunk még gyerekcipőbe jár).A síterep és a táj nagyon szép , csak az a fránya Hóóó jönne már.Üdv. mindenkinek jó havat és Boldog Új Évet Kívánunk ....

Lackó küldök majd emailt.köszi előre is .
A-fellegek-felett..JPG
Csakanyos-es-ulos-oszekoto-szakasza.JPG
Csakanyos-es-ulos-oszekoto-szakasza-2.JPG
Csakanyos-piros-palyak.JPG
Elobbi-palyak-alja-1.JPG
Ulos-melletti-palya-1.JPG
Elobbi-palyak-alja-2.JPG
Bucsu-Koralpe-tol.....JPG
Farkas Tamás
9 élménybeszámolót írt
9
21 éve tag
2006.12.28. 08:48
Helló Lackó péntekre tervezünk egy egy napos sielést Koralpe-re és ha megtetszik februárba szeretnénk 4-5 napot itt eltölteni , megszeretném kérdezni hogy a pályákon mekkora tömegre számítsunk pénteken és ha megtetszik februárba tudnál e még helyet ajánlani . Előre is kösz....
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE