Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

nikike által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (14)Időben csökkenő Időben csökkenő
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
2009.02.19. 10:40
Szlovén pályamatrica 7.000 Ft-ért eladó! 30/355-9465
(06.24-ig érvényes)
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
2009.02.04. 10:16
Halihó!
Szlovén matricámat 7.000 Ft-ért átadnám! (eredetileg 35 E) Sértetlen és ha Te is ügyes vagy tovább tudod adni. Jan. 24-től 6 hónapig érvényes.
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
2009.02.04. 10:15
Halihó!
Szlovén matricámat 7.000 Ft-ért átadnám! (eredetileg 35 E) Sértetlen és ha Te is ügyes vagy tovább tudod adni. Jan. 24-től 6 hónapig érvényes.
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
2009.01.21. 12:01
sziasztok,
mostmár én is visszaszámolok, ma még munka, holnap már készülődés péntek északa indulás. Mi a Gentaines-ben leszünk, sok gyerekkel mint tavaly Valf.-ban és nem egy csendes társaság a miénk. Biztos ránk fogsz ismerni...rajtam fehér-zöld sicucc lesz, ha indulásig belefogyok a gatyómba. Ha valaki most indul jan.24-31-ig és itt lesz keep in touch!
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
2009.01.20. 10:13
hello,
sokan sokfélét írtok az útvonalról, de mégis volna egy kérdésem Mi tavaly Valfrejusban voltunk, oda Ausztria-Olaszo.-n kersztül mentünk, de visszafele Olasz- Szlovén-Ausztria felé jöttünk. Most ide melyiket javasololjátok és miért? Köszi az infót
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
2009.01.12. 11:50
Kellett-e hóláncot szerelni a feljutásnál?
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
2009.01.12. 10:24
Ja és tényleg van éjszakai/esti síelés? És motorosszánozás is? Mennyiért? Ezt is köszi
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
2009.01.12. 10:23
Sziasztok! Van valakinek személyes élménye, infója a Hotel Gentaines-ről? Jan. 24-én megyünk 17-en. Van sitárolója? Mennyire van tőle pl. élelmiszerbolt? Köszi
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
Topik: Valfrejus
2008.02.04. 13:00
Hello!
2-án 23 óra után értünk haza Taksonyba Valf.-ból. Nagyon jó volt az az 1 hét. A Chalet du Thabor app. ár-érték aránya abszolút megállja a helyét. Lift, sibox normális jól felszerelt 8 ágyas appartman. Micro, teaföző, mosogatógép, 4-es tűzhely, rengeteg pohár, bögre, tányér elegendő edény. 01.25-én kezdett havazni (este) reggelre szép nagy hó volt, bucsúzóul. Sok francia még téligumit sem használ, ezért ők okoztak némi gondot a parkolóban a csuszkálásnál. Figyeljetek kifelé a Frejus-alagútnál, mert hajlamosak one-way jegyet adni 32.20 euróért, a return 46 eurós helyett. A kaja a La Bardonecchia étterembe volt befizetve. Hát, ízetlen és unalmas volt 5 este krumplit enni. 6.nap volt tészta, hát az se nagyon jött be. Itt nagyon drága az ásványvíz, üdítő. Sajnos nincs Jager, vodka stb. csak konyak meg sör. És az üdítők felhozatala is hiányos. A szőke pincérlány nem beszél angolul a fickó majdnem. A pályák viszont jók, a kezdőtől a haladókig mindenkinek. A kabinos felvonó melletti kocsma elég húzós. De kóstold meg a Vin Chaud-ot és a Chocolate-rum-ot, mert finomak és ez utóbbit rengeteg tejszínhabbal adják. Egyébként én előnyössen csalódtam a franciákban. Már próbálnak angolul is válaszolni és sokat mosolyognak sőt kedveseknek is tűnnek. Tetszett a hely, jobb volt mint Gerlitzen sokkal. Rengeteget síztünk. A kifele út Ausztrián és Olaszo.-n keresztül megállásokkal együtt majdnem 15 órát vett igénybe, de sokkal kibírhatóbb mint egy korfu-i út. Visszafele Olaszo. Szlovénia, Horváto. kb. 13 óra volt. Jövőre újra bevállaljuk, de nem biztos, hogy Valf.-ot. Valami más francia síterepet, ahol még több pálya van. Ja! A sikölcsönzők elöszőr marha drágának tűnnek, de aztán a fizetéskor ilyen discount olyan alkú, szóval a vége kedvező volt, Mi pl. megevettük a snowboardot, mert a bérléseket betudta a vételárba. A koripálya nem egy nagy durranás, bérelt korival meg aztán pláne.
Hát ennyi röviden. Kérdés esetén állok szíves rendelkezésetekre!
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
2008.01.23. 11:31
Hello DSz!

Pest mellől indulunk 18-an, a többi csoporttársunk Nyíregyh.-ról. Majd megdumáljuk ott a buszozást, hogy milyen volt nektek. Mi tartottunk tőle, mert nekem 3 gyerekem van, bár sem nem hányósak, sem nem nyafogósak, de busszal az utat nem mertük bevállalni. Most már alig várom a pénteket, ill a szombat hajnalt!
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
2008.01.22. 11:40
Szia DSz!

Szerintem is igazad van a Chalets du Thabor-t illetőleg, vagyis amit YETI írt, az a régebbi chalet lehet. Megnéztem a linket, elvileg ezt fizettük be mi is. Hát akkor találkozunk majd ott, ha jól értettem. Úgy döntöttünk, hogy 26-án hajnali 2-kor indulunk Bp mellől.
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
2008.01.17. 19:09
Köszi a válaszokat YETI, lehet rád számítani! Üdv,
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
2008.01.15. 11:40
Köszönöm az infókat! Ja! Járt már valaki a Chalett du Thaborban? Ha igen, irjon róla, hogy saját tapasztalat szerint milyen?! Ezt is köszi!
nikike
14 élménybeszámolót írt
14
16 éve tag
2008.01.10. 18:59
Sziasztok!
Elöször merészkedünk Frao.-ba, Valfrejusba. 29-en megyünk, kb. 7-8 autóval, 9 gyerek 20 felnőtt. Szeretném megkérdezni, ha éjjel 2-3 között indulunk, akkor másnap du. 6 felé megérkezhetünk-e? Vagyis milyenek szoktak lenni útviszonyok? Aztán mást is kérdeznék: vacsink be lesz fizetve, de a csoportból néhányan reggelit is szeretnének befizetni vhová. Van-e mód vhol rá? Kb. mennyibe kerül? Hólánc (great spider) kell-e azon a szakaszon ami már nem sztráda? (lesz nálunk mindenképp) Szélesek a pályák? Vannak full kezdőink, alkalmas lesz nekik? Az ebéd árak a pálya menti "hüttékben" milyen áron van? Pizzeriák vannak? Köszönöm ha valaki felvilágosít!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.