Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

szucsne által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (13)Időben csökkenő Időben csökkenő
szucsne
13 élménybeszámolót írt
13
18 éve tag
2014.01.11. 18:30
Mint ahogy Csabor írta én is a 4-es pályát javaslom. A mi sítudásunknak nagyon megfelelt, végig csak azon a pályán voltunk. Itt jól és biztonságban éreztük magunkat.
szucsne
13 élménybeszámolót írt
13
18 éve tag
2014.01.10. 09:29
Az este értünk haza Murauból. Nekünk jó élményeink vannak. Igaz megérkezésünkkor elkeseredtünk az eső miatt. Fent a hegyen viszont hó esett vasárnap, azóta friss hó nem volt. Ennek ellenére a pályák nagyon jók. A mi sítudásunk kezdő-haladó, így a 4-es pályát vettük célba, ott voltunk végig.A fiúk több pályát is kipróbáltak, ők is azt mondták, hogy jók a pályák. Végig szikrázó napsütés,kívánni nem lehet jobb időt. A friss hó biztos még jobb lenne, de így is nagyon jól éreztük magunkat, jót síeltünk.

Üdv a fórumozóknak, mindenkinek friss havat, jó síelést és akinek lehetősége van: irány Murau!
szucsne
13 élménybeszámolót írt
13
18 éve tag
Topik: Donovaly
2012.02.03. 13:37
Ez a Donovaly-s dal magyarul nagyon szuper!!!
Főleg annak jelent sokat, aki itt tanult meg síelni!

Jó síelést, jó havat mindenkinek
szucsne
13 élménybeszámolót írt
13
18 éve tag
Topik: Tále
2010.02.25. 13:33
Sziasztok Fórumozók!

Táléra indulnánk 26-án, pénteken.
Volt valaki mostanában ott? Milyen a pálya, nagyon kásás?

A web kamerán jónak tűnik, de a személyes infó sokat érne!

Jó síelést mindenkinek
szucsne
13 élménybeszámolót írt
13
18 éve tag
Topik: Rogla
2010.02.09. 13:30
Sziasztok Síelők!

10 fős baráti társasággal felvetődött a gondolat, hogy ahol még nem jártunk, Szlovéniába megyünk síelni február legvégén.

A síterepeket nézegetve Rogla és Krvavec-ra gondoltunk.
Sítudásunk a közepes haladótól a profiig!
Véleményt szeretnék kérni a pályákról, illetve valamilyen szállást, szállodát tudtok-e ajánlani?
Esetleg valamilyen olcsóbb sícsomagot?

Jó sielést mindenkinek
szucsne
13 élménybeszámolót írt
13
18 éve tag
2010.02.03. 20:12
Szia Zozóka45!

Mi Salgótarján felé megyünk, majd Losonc
Úgy tervezzük Krivánnál térünk le jobbra és az 529 sz. úton megyünk Breznónak. Ott is tovább az 529-sen és majd balra Tálé-ra.
Remélem minden oké lesz és tudunk haladni.

Köszi az infót
szucsne
13 élménybeszámolót írt
13
18 éve tag
2010.02.03. 10:17
Sziasztok!

Holnap reggel indulunk Táléra.
Érdeklődöm az útviszonyok felől. Ha valaki tud friss infót írni, azt megköszönöm.
Jó síelést mindenkinek
szucsne
13 élménybeszámolót írt
13
18 éve tag
2009.02.12. 14:00
Kedves Fórumozók!

Köszönöm mindenkinek az infót. Úgy néz ki, hogy jövő csütörtökön útrakelünk és megnézzük Tálét. Azt nem is gondoltam, hogy Chopok ilyen közel van hozzá, így tényleg aki megunja átmehet oda.

Még egy kérdésem lenne. A Stupka szállodáról milyen véleményetek van?! Itt lenne szállás. Elég jónak tűnő sícsomagjuk van. De egy - két infó, aki már járt ott, az sokat érne!

Jó időt, jó sielést mindenkinek
szucsne
13 élménybeszámolót írt
13
18 éve tag
2009.01.04. 17:02
Köszönöm az infót.
Maradnánk az eredeti elképzelésünknél, Annaberg, Sporthotel.

Szívesen olvasnék véleményeket erről a szállóról!

Üdv.Szűcsné
szucsne
13 élménybeszámolót írt
13
18 éve tag
2009.01.04. 11:42
Kedves Lajos!
Mi februárban szeretnénk sielni menni Ausztriába, ahol még egyik síterepen sem voltunk.Nem vagyunk fiatalok, és profik sem a sielésben./Én 50, férjem 52 évesen tanult meg sielni!- soha nem késő jelszóval, Donovalyban! Azóta nagyon élvezzük. Az a pálya nagyon megfelelő nekünk, de most máshol is szeretnénk szétnézni. Szeretünk mozogni, sportolni, de csak módjával.

Annaberget néztük ki 6 fős baráti társaságal, van aki profi közöttük.
Szállásunk még nincs és a sporthotelt néztük ki.
A sielők web-lapján Annabergnél hirdetik. Medence, pezsgőfürdő, szauna, stb. szolgáltatásokkal. Az Intersí újságban rózsaszínűnek látom.
Kíváncsi vagyok, hogy ez az a szálloda amiről Te írtál? Mert itt sielok web-lapján csak simán sporthotelnek tüntetik fel, Te pedig egy hosszabb nevűről írsz.
Ahol voltatok szállodában tudnak magyarul? Nekünk ez is fontos!
És mi a véleményed a pályáról?
Esetleg tudsz olyan "ötvenen felül is van élet" - pályát ajánlani?
Elfogadható,jó pályaszállás ajánlatot is szívesen veszünk.

Köszönöm előre is a segítséget, várom bárkitől az infókat.

Jó sielést kívánok mindenkinek!
szucsne
13 élménybeszámolót írt
13
18 éve tag
2008.01.06. 18:47
Tisztelt Patty sky!
Érdeklődöm, hogy Donovalyban mikor kerül megrendezésre a kutyaszánverseny?
Válaszukat előre is köszönöm.
szucsne
13 élménybeszámolót írt
13
18 éve tag
2007.12.20. 08:58
Mi egy csoporttal dec.13-tól-17-ig jártunk Gerlitzen-en.A kabinos felvonó alján az Aichelberghof-ban volt a szállásunk. Ez kimondotan diák szállás, emeletes ágyakkal, tűrhető volt. Sajnos hó csak az utolsó nap esett, előző napokban hóágyúztak mindenhol.
Én nagyon amatőr vagyok,/50 évesen tanultam meg sielni/ csak egy pályát próbáltam ki, de a többiek nagyon dicsérték a pályákat.
szucsne
13 élménybeszámolót írt
13
18 éve tag
2007.02.22. 09:38
Előljárójában annyit, kettő éve 50 évesen Donovalyban tanultam meg sielni. Nagy kihívás volt számomra, de sikerült! Ezután ugye nem kell kommentálnom,hogy mit jelent nekem DONOVALY!
Az elmúlt hétvégén voltunk ismét Donovalyban. Szállásunkat egy héttel előtte a Pattyn keresztül intéztem. Segítőkészek, udvariasak voltak. Külön köszönet Jakso Gabriellának, aki minden problémánkra próbált megoldást találni. A szállással nagyon elégedettek voltunk.
A pályák a kevés hó miatt nem a legjobbak voltak, bár egész éjszaka ment a hóágyú. Szerencsénkre egy kevés friss hó is esett. Csak bizakodunk, hogy lesz még hó és sielhetünk még ezen a télen
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.