Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

M.István által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
M.István
3 élménybeszámolót írt
3
19 éve tag
2018.03.02. 12:47
Sziasztok!

Tegnap, március 1.-én voltunk családosan (két 5 éves gyerekkel) a Síparkban. Napos időnek ígérkezett, így egy nap szabit rááldoztunk a csütörtökre, mert kerülni akartuk a hétvégi tömeget.

09:30-ra érkeztünk, a parkolóban volt hely, 10:00-kor csúsztuk az elsőt. Ami meglepett, hogy egy árva ratrak nyomot nem láttam, de tényleg sehol. Gyanítom, hogy előző nap vacak idő volt, kevesen voltak, így elspórolták a pályakazelést. Erről a 20-25 évvel ezelőtti szlovák viszonyok jutottak az eszembe, ahol a ratrakok jellemzően kiállítási tárgyak voltak.

Az új 4-es felvonó klassz, kisgyerekekkel is viszonylag könnyen használható, mert elég alacsony a beülési magasság. Kisegítő személyzet viszont nincs a be - és kiszállásnál sem. Gondolom bent ülnek a fülkékben, meg elég gyakran látni őket hószánon kettesével furikázni. Sorbanállás nem volt, max kora délután 1-2 perc.

A hüttébe 11:30-kor ültünk be, ekkor elég hamar sorra kerültünk, ülőhelyet is találtunk bent. Viszont déltől kettőig az ajtón kívül állt a sor, egy srác adta ki a kaját, egy pedig az italokat és kezelte a pénztárat. A stílusuktól nem dobtunk hátast, se egy "kérem, tessék, parancsoljon, jó étvágyat", kb annyi kedvességgel működtek mint a Westworld-i robotok. Ehhez képest az árak közelítik a sógorokét: marhapörkölt 3500Ft, palócleves 1500Ft, gőzgombóc 1500Ft. Az ételek finomak de eldöntheti mindenki, hogy az árszínvonal magyar viszonyok közt számára sok vagy kevés.

Egy pici zavaró körülmény, hogy elég sok kezdő (főleg boardos) tudásához képest nagy tempót megy, ész nélkül esnek kelnek, a négyüléses előtti forgalmas szűkületnél kétszer el is kaszálták a gyerekeinket. Nem tudom mi lehet itt hétvégén, de szerintem nem is fogjuk megtapasztalni.

Összegezve, a gyerekeink élvezték ezt a napot és ez volt a lényeg. Mi úgy éreztük magunkat mint amikor beülsz a gyerekkel egy IMDB 5.2-es mesére a moziba. Nekik tetszik, te meg fészkelődsz a fenekeden és nem vagy túl boldog. Egy biztos, legközelebb inkább hozzáteszünk még irányonkét két-két óra utazást és irány Alsó-Ausztria.

A zavaró körülmények ellenére azért jó, hogy van egy ilyen pályánk - ahogy Pelikán mondta "Kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a miénk." :)
M.István
3 élménybeszámolót írt
3
19 éve tag
2009.12.30. 18:38
Sziasztok!

Eladó egy ContourHD 720p kamera, szinte új, dobozában, minden tartozékával. Csak 3 nap síelés alatt volt tesztelve, hibátlanul működik. Időközben beruháztam a FullHD 1080p nagytesóra ezért adom el.

Ára:70000Ft
Telefon:+3630/9303544
M.István
3 élménybeszámolót írt
3
19 éve tag
2009.11.09. 23:11
Mi a tapasztalatod a Magfire 10-el kapcsolatban? Én hosszas keresgélés után most rendeltem egyet, de még nem érkezett meg. Érdekelne a véleményed!

A versenytársa a HEAD Xenon XI 10 volt (a Metron B5i az ára miatt kiesett), amiből találtam is egy 163-ast a Hó-Show Tandtsport standján.
Egy éves, nem széttaposott demo léc 49e-ért szuper árnak tűnt amíg ki nem derült, hogy kötés nélkül ennyi... de 35e-ért adnak hozzá egy újat... köszi, most 100e az új.
Jellemző, a user vegye meg a használt lécet új kötéssel, míg az új lécre rátesszük a használt kötést - úgy magyarosan.
A Völkl standon nem szaroztak, rental kötéssel adták a léceket és kb az új feléért.

Egyenleg: kettőnk belépője a haverommal 3000,
nekem két rúd vax 800, havernak síszemüveg 12500, maszk 2800 - és persze sehol nem fogadták el a belépőnk...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.