Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

lyonky által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (10)Időben csökkenő Időben csökkenő
lyonky
10 élménybeszámolót írt
10
18 éve tag
Topik: Bukovel
2007.02.19. 18:34
Szia! Most nem tudunk elvinni tele vagyunk 5en megyünk 5 férfi munkatársak. De ha bejön a hely majd sztem megyünk még ,talán majd akkor, meg majd leirom hogy sikerült sielés stb.bocs most ez van.
lyonky
10 élménybeszámolót írt
10
18 éve tag
2007.02.19. 16:29
Kaja, pia,mennyi? irj légyszi valami példát ahogy érzed .Szerinted meg érte azért oda menni vagy menjek inkább Szlovákiába (hát annyi idő allat még jasnara is oda érek)
lyonky
10 élménybeszámolót írt
10
18 éve tag
2007.02.19. 16:11
Sziasztok! Mi csütörtökön megyünk Bukovelbe.
Hol száltatok meg és mennyiért?
Kb hány centi hó van?
Hogy olyan hosszu az út?(xar az út?)
Sok szállást lehet látni?? ami olcsónak nézz ki?
Köszönöm válaszod, légyszi ird meg, majd én is megirom mi volt.Balmazujvárosról menénk.
lyonky
10 élménybeszámolót írt
10
18 éve tag
Topik: Sappada
2007.01.24. 07:46
Péter, köszi a felvilágosítást, mikor elkezdtem írni még nem volt ott a te üzeneted.Biztosan egyszerre írtuk csak én később küldtem el.Akkor a déli pályákat is megnyitották már?
Üdv. mindenkinek!
lyonky
10 élménybeszámolót írt
10
18 éve tag
2007.01.23. 21:59
Üdv mindenki!

Szia Péter, nem bírom kivárni hány centi hó esett Sappadán, ird már meg.Nem frissítenek a hójelentések.Beindult minden? Köszi.
lyonky
10 élménybeszámolót írt
10
18 éve tag
2007.01.23. 10:05
Igen!Mostmár látom rendesen! Remélem nem lesz megint felmelegedés és megmarad a hó.
lyonky
10 élménybeszámolót írt
10
18 éve tag
2007.01.23. 07:43
Hahó!
Jól láttuk a kamerán,hogy tegnap esett a hó? Olyan homályos volt a kép de mintha havasak lettek volna a fenyők.Fűzhetünk reményeket a jövő heti sieléshez?
Sziasztok!
lyonky
10 élménybeszámolót írt
10
18 éve tag
2007.01.21. 08:44
Háát,nagyon remélem,hogy 28-ig fog esni még jó sok hó,mert ha jól sejtem pont azok a pályák lettek lezárva amelyek nekünk nagyon megfeleltek amikor tavaly ott jártunk.Gondolok itt a lenti rövid kis zöld pályára,ami igazi kis tanuló terep + a mellette levő kékre és azt hiszem piros vagy fekete a harmadik.Jól gondolom?Ezek lettek lezárva?A többi kék pálya azt sem tudom hol található most így hirtelen,de azok is jó szélesek?
Üdv. mindenkinek!
lyonky
10 élménybeszámolót írt
10
18 éve tag
2007.01.17. 14:51
Hello mindenkinek!
Köszönöm Gábor az infot,még jól jöhet ha valami miatt nem lesz hó Sappadán.Bár reméljük minden rendben lesz.Nem szívesen autókáznék minden nap oda-vissza más helyekre,meg a síbérletünk is Sappadára érvényes.Ha el kell innen mennünk az nyilván plussz költség.:-( Bízom benne,hogy 28-ig még fog esni egy kis hó megnyugtatásul és BURGYÁN PÉTER tájékoztatni fog minket egyből.:-)Igaz??
Köszönöm!
Sziasztok!

lyonky
10 élménybeszámolót írt
10
18 éve tag
2007.01.15. 08:40
Sziasztok!

Mi Jan.28-án indulunk Sappadára, de rettentően be vagyunk sz...va,hogy nem lesz hó. Az lenne a kérdésem, hogy Sesto-n milyen pályák vannak,kék pálya is van? Mert hárman 3féle szinten űzzük a sí sportot.:-)
Ha valaki ismertetné,pl.Gábor?

Köszönöm szépen!
Sziasztok!