Sziasztok!
Gondoltam beugrok pár szóra, hátha segítenek valakinek a tapasztalataim. Mi egy kis társasággal voltunk 2006. januárban, a Magurában egy 4 és egy 3 fős apartmanban és nagyon jól éreztük magunkat. Tényleg nagyon klassz kis lakás volt, szép új meg minden, talán még jobb mint a képeken. Az ablakból nézhettük a Nova Holaról lesíelőket, tök jó volt, és abszolút pályaszállás. Minden jól sikerült, volt hó, nem volt lehúzás, semmi negatív tapasztalat. A síoktatásról annyit, hogy nálunk is sok volt a kezdő és Donovaly azt hiszem a legjobb hely volt nekik elindulni. Mivel 30 körüliek tanultak jó volt a magyar oktatás, mert nem beszéltek nyelveket. Először ők is valami szlovák oktatót kaptak és nem is tetszett nekik a síelés, de aztán megkapták Attilát (nem tudom van-e ő még) és máris imádták az egészet! Én is tanultam nála haladó csoportban és csak jót tudok írni. A vőlegényemék snowboardozni tanultak Gábornál és róla szintén csak szuperlatinuszokban tudok beszélni. Második nap már a nagy pályákon tanultak és maximálisan élvezték is egész nap a boardozást a kék pályákon.
Én mindenkinek ajánlom Donovalyt, szívesen visszamennék én is, mert az esti sízést még nem próbáltam ki!!! :-))))