Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

rottenfella' által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
rottenfella\'
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
Topik: Präbichl
2011.12.30. 20:04
Volt alkalmam nyitáskor kipróbálni ezt a kis eldugott helyet.

A terület nagyon szép, hangulatos. A völgy mindkét oldalát meg lehet síelni és, ami a legfontosabb, teli van mélyhavas lejtőkkel :). Hütte kevés van, ebben elmarad a többi stájer tereptől, ide nem zabálni jövök legközelebb. Külön élmény a műszaki aberrációkban szenvedő fajtársaimnak a környéken a sok kis alpesi iparvároska. Egyet kiemelnék: Eisenerz városát és a külszíni vasércbányát érdemes megnézni. Ezek az osztrákok igen szépen megoldották a fémipart, követelem, hogy építsék át ilyenre Ózdot.:)

Szállás:
Hotel Bahnhof. Háát, vegyes élmény... Ha ez hotel, akkor én palotában lakom, a barátnőm egy playmate az autóm meg egy ferrari. Ez kéremszépen, egy magyar turistaszállás. Tiszta és olcsó.
De:
Ha az előszobában kialakított öltöző-bakancsszárító helyiségben ötnél többen vannak, úgy kell keresztülmászni rajtuk a falon füzérekben száradó bakik között befogott orral. A szobákban megtalálhatók a világ legkényelmetlenebb emeletes ágyai. Az ajtók rugósak, szépen tessék őket csukáskor kézzel visszakisérni, mert különben becsapódik, és az ilyenkor képződő légnyomáshullám a szobák közti vékony válaszfalakon taszajt egy nagyot. Az pedig a szorosan mellé tolt emeletes ágyon. Páff. Eleinte ezt viccesnek találtam, később kezdett zavarni, hogy mindig felébredek, valahányszor valaki belép a szobájába a folyosóról.
A kaja magyar menza jellegű. Magyar. Nem osztrák.

Prabichlbe biztosan visszatérek. De egy gasthofban fogok aludni 10 euróval drágábban. És a kajáért külön fizetek.
Megyek is túlórázni.:)

Auffi!
rottenfella\'
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
2011.12.29. 21:03
Stúlekk ma:

ISZONYATOS tömeg. 10-re beteltek a parkolók, pénztárnál, lifteknél olyan sorbanállások, mint szlovákiában.

Pálya kb 1200 alatt vékony, nagyon jeges, kő nincs. Fölötte kiváló, kőkemény firnes alapra hóágyazott porhó. Délutánra buckás, boardercsapdás, mint mindig, ha sokan vannak. Az erdőben fél méter havon félcentis jég.

A gerincről minden mozdíthatót lefújt a szél.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.