Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

dh33 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
dh33
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
Topik: Tarvisio
2013.02.14. 10:54
2013. január végén töltöttünk el Tarvisio-ban egy csodálatos hetet a családdal. Mivel három gyermekünkkel voltunk, a nehezebb pályákat most elkerültük, de a kék és a könnyebb piros pályákon egy fantasztikusat síeltünk. A pályák állapota szinte tökéletes volt, jegesedést is talán csak egyszer, az egyik nap végén tapasztaltunk, azt is csak egy kis helyen.
Kiválóan átsíelhető a pályarendszer, az olaszok kedvesek és vendégszeretőek, szinte sosem kellett várakozni a felvonóknál, még hétvégén sem. A felvonóknál kisegítő emberek türelmesek és segítőkészek voltak a kicsi gyerekekkel, rossz élményről nem mesélhetek, mert nem volt benne részünk a hét során.
Mindenkinek ajánlom, gyerekeseknek, kalandvágyóknak és baráti társaságoknak egyaránt, mert mindenki megtalálhatja azt, amit szeretne, egy helyen.
Mi csak egy hibát követtünk el, egyedül mentünk, nem vittünk magunkkal nagymamát, barátokat, vagy valakit, akire legalább egy fél napra ráhagyhattuk volna a gyerekeket, mert akkor nem kellett volna nekünk sem lemondani /síelve/ Monte Lussari csodálatos világáról.
SAM-2545.JPG
SAM-2346.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.