Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
dh33 által küldött hozzászólások listája
Üzenet szövege
Feladó:  dh33NőHaladó síelő
Dátum: 2013.02.14. 10:54
Topik: Tarvisio
dh33 Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2013.01.22.
8 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
2013. január végén töltöttünk el Tarvisio-ban egy csodálatos hetet a családdal. Mivel három gyermekünkkel voltunk, a nehezebb pályákat most elkerültük, de a kék és a könnyebb piros pályákon egy fantasztikusat síeltünk. A pályák állapota szinte tökéletes volt, jegesedést is talán csak egyszer, az egyik nap végén tapasztaltunk, azt is csak egy kis helyen.
Kiválóan átsíelhető a pályarendszer, az olaszok kedvesek és vendégszeretőek, szinte sosem kellett várakozni a felvonóknál, még hétvégén sem. A felvonóknál kisegítő emberek türelmesek és segítőkészek voltak a kicsi gyerekekkel, rossz élményről nem mesélhetek, mert nem volt benne részünk a hét során.
Mindenkinek ajánlom, gyerekeseknek, kalandvágyóknak és baráti társaságoknak egyaránt, mert mindenki megtalálhatja azt, amit szeretne, egy helyen.
Mi csak egy hibát követtünk el, egyedül mentünk, nem vittünk magunkkal nagymamát, barátokat, vagy valakit, akire legalább egy fél napra ráhagyhattuk volna a gyerekeket, mert akkor nem kellett volna nekünk sem lemondani /síelve/ Monte Lussari csodálatos világáról.
SAM-2545.JPGSAM-2346.JPG
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »