Kedves Sporttarsak,
silec keresoben, kiszemelt darab: Fischer Progressor I0 + C-Line (54e 1 evet hasznalt, gondolom kolcsonzos)
kb 75kg, 160cm lec mar majdnem allig er.
3 eve sielek, kb 40 munkanap van a labamban.
situdas mindig nehez kerdes, de barhol lejovok, sztem kontrol alatt is van a lec, a kozepes piros palyakon mar szep nagy iveket is tudok elen huzni, kemenyre fagyott palya sem szokta kedvemet szegni.
igyekszem oktatohoz is jarni, ha van lehetoseg, nyilvan van meg mit csiszolni.
szeretek sokat sieleni, napi 80 km-eket is regisztralt mar atlagban a sirendszer.
van egy atomic b-tech 80 (vagy 90?) tipusu bakancsom, ami sztem eleg puha, legalabbis nagyobb temponal erzem h elgyengul es mar nem tudom eleg kemenyen tartani a lecet, de nagyon szeretem, mert kenyelmes, es megallas nelkul tudok benne egesz nap zuzni.
palyan szeretek elsosorban menni, a szuzhavazas meg nem megy rendesen - de majd par ev mulva...
eddig kolcsonzos leceket hasznaltam, mert egy uj lec ara egyszeruen sztem nem jon ki evi 10 nap sieles mellett sem (meg igyekeztem probalgatni mindenfele lecet is).
Ami nagyon bejott:
fischer progressor 7+ volt a kedvencem. pont ugy ment ahogy en akartam, fordult roviden is meg nagy iven is, meg kelloen konnyu is volt ahhoz,h ne legyen nagyon faraszto.
annyi baja volt h nyilvan magyar kolcsonzos cucc, picit le volt mar hasznalva, es ele sem volt mar az igazi.
A montagna.hu -n lattam most egy
http://montagna.hu/index.php?action=menu&id=70
Fischer Progressor I0 + C-Line
54 ezerert, nyilvan meg kellene nezni milyen allapotban van (kezdokent nem lesz konnyu felmerni).
velemenyek:
- a lecrol?
- a boltrol (nezegettem korabbi hozzaszolasokat, ugy tunik h a boltosoktol nem nagyon fogok segitseget kapni, de nekem kb ez a max. amit megerhet egy lec (sot, picit talan tobb is:), es a lec maga legalabbis egy 3 evvel korabbi valtozata nagyon bejott.
koszonom!