Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

netnet11 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (11)Időben csökkenő Időben csökkenő
netnet11
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2014.11.07. 09:05
Szia!

ha meg szabad a hely, lecsapnek a lehetosegre (irtam e-mailt is).

udv,
netnet11
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2014.01.27. 10:30
sziasztok!
megy vki BP-rol kedd esti sielesre Eplenybe?
becsatlakoznek munka utan

udv,
netnet11
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2013.09.17. 21:00
Sziasztok!

kiszemelt lecem -koszonhetoen a sok hasznos tanacsnak innen- mar megvan:
http://viewitem.eim.ebay.hu/Fischer-Progressor-800-PR--RS-11-PR--Modell-201213-160-cm-Neu/350864233898/item

- ugye jol latom h ez a 2012/2013 teli progressor?
- sztetek 280 EUR realis?
oszinten szolva kicsit draganak erzem az evi 10-15 nap sieleshez (vs. allando kolcsonzes), de mar az elozo szezonban nagyon sokat megneztem, a hasznalt darabok nagyon 'hasznaltnak' tuntek - gondolom kedvelt kolcsonzoi darab:(.

koszonom!
netnet11
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2012.10.27. 09:08
koszonom a segitseget mindenkinek!
Előzmény: (gaboca 141885)
netnet11
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2012.10.26. 22:38
koszonom!
a buckas dologgal maximalisan egyetertek, hasonlokat tapasztaltam, es nagyon szerettem.

az elezes kommentek jogosak, ha sajat lecem lesz, igyekszem eleztetni majd.

mivel ez hasznalt, es 99% h kolcsonzos lec, atlagos esetben lehet ra szamitani h kihuz meg 2-3 szezont (30-40 sinap)?

mondjuk biztos megnezem vasarlas elott, de mivel sosem volt a kezemben uj darab a fene tudja mennyire kell kemenynek lennie a kozepen.
Előzmény: (maci-laci 141856)
netnet11
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2012.10.26. 13:27
Koszonom, akkor a bakancs ezzel meg is oldodott:) - sajnos azt egyelore nem cserelnem, viszont elegem van picit az "eletlen" lecekbol, es idenre is tervezek 15-20 nap sielest, szoval lehet megeri bevasarolni egy hasznalt darabot.

mi a velemenyetek a lecrol?
Előzmény: (Xero 141798)
netnet11
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2012.10.26. 10:06
Kedves Sporttarsak,

silec keresoben, kiszemelt darab: Fischer Progressor I0 + C-Line (54e 1 evet hasznalt, gondolom kolcsonzos)

kb 75kg, 160cm lec mar majdnem allig er.

3 eve sielek, kb 40 munkanap van a labamban.
situdas mindig nehez kerdes, de barhol lejovok, sztem kontrol alatt is van a lec, a kozepes piros palyakon mar szep nagy iveket is tudok elen huzni, kemenyre fagyott palya sem szokta kedvemet szegni.
igyekszem oktatohoz is jarni, ha van lehetoseg, nyilvan van meg mit csiszolni.
szeretek sokat sieleni, napi 80 km-eket is regisztralt mar atlagban a sirendszer.

van egy atomic b-tech 80 (vagy 90?) tipusu bakancsom, ami sztem eleg puha, legalabbis nagyobb temponal erzem h elgyengul es mar nem tudom eleg kemenyen tartani a lecet, de nagyon szeretem, mert kenyelmes, es megallas nelkul tudok benne egesz nap zuzni.
palyan szeretek elsosorban menni, a szuzhavazas meg nem megy rendesen - de majd par ev mulva...

eddig kolcsonzos leceket hasznaltam, mert egy uj lec ara egyszeruen sztem nem jon ki evi 10 nap sieles mellett sem (meg igyekeztem probalgatni mindenfele lecet is).

Ami nagyon bejott:
fischer progressor 7+ volt a kedvencem. pont ugy ment ahogy en akartam, fordult roviden is meg nagy iven is, meg kelloen konnyu is volt ahhoz,h ne legyen nagyon faraszto.
annyi baja volt h nyilvan magyar kolcsonzos cucc, picit le volt mar hasznalva, es ele sem volt mar az igazi.

A montagna.hu -n lattam most egy
http://montagna.hu/index.php?action=menu&id=70

Fischer Progressor I0 + C-Line
54 ezerert, nyilvan meg kellene nezni milyen allapotban van (kezdokent nem lesz konnyu felmerni).

velemenyek:
- a lecrol?
- a boltrol (nezegettem korabbi hozzaszolasokat, ugy tunik h a boltosoktol nem nagyon fogok segitseget kapni, de nekem kb ez a max. amit megerhet egy lec (sot, picit talan tobb is:), es a lec maga legalabbis egy 3 evvel korabbi valtozata nagyon bejott.

koszonom!
netnet11
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.03.21. 09:17
sziasztok
nekem gerlitzenrol van skiline adatom marc 13-14-15-rol:
81 / 105 / 80 km.
tanulsag:
- ha a felvonon kajalsz, max 1 almdudlere mesz huttezni akkor siman lehet 100 km felett menni / nap.
netnet11
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.03.20. 20:45
sziasztok!
szezon vegen (=kb. most) szeretnek beruhazni egy sisakra.
tudtok javasolni sisakot, vagy boltot ahova erdemes bemenni korulnezni bp-n?
jo lenne, ha 20 alatt megusznam, de pl a skiing.hu -n eleg elszomorito arakkal talalkoztam:(

egyebkent, milyen jellegu sisakot erdemes venni? lattam olyat, ami a fulenel is muanyagbol volt, meg olyat, ami a fulenel puha. gondolom a tiszta muanyag 'jobb'?

vhol olvastam ilyen csoportositast h freeride sisak, meg race sisak tenyleg van kulonbseg, vagy ez csak vmi marketing rizsa?

kosz elore is
netnet11
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.02.16. 19:19
koszi a valaszokat!
Mas ceg silecei szoba sem jonnek?
lehet azt kihagytam, h. kb. fogalmam sincs arrol h a fisher progressor milyen tipusu silec, es mas markaban mi van vele 'egy szinten', ezert kerdeztem, ha a jovo heten megyek sielni akkor vajon milyen lecet probaljak ki, ami mondjuk olyasmi mint a progressor 7+, de mondjuk javasoljatok, mert
- jobb
- olcsobb
- de nem olyan nehez mint a metron:)
Előzmény: (blint63 84775)
netnet11
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.02.15. 20:34
sziasztok!

szezon végén tervezem életem első sílécét megvenni, addig igyekszem minél többféle lécet kipróbálni.
Egyelőre a pálya síelést élvezem, főleg gyorsan szeretek menni, kevés kanyar, inkább a rövidebb íveket szeretem, nem megyek sokáig keresztbe a pályán:)

Eddig 5 napot használtam egy fisher progressor 7+ lécet (160cm), és nagyon bejött, eddigi legjobb.

Ezen felbuzdulva 2 napot kipróbáltam egy 164 cm hosszú metron-t. Egy kb. 3-4 éves darab lehetett, ilyen barnás színű:). Gyakorlatilag alig tudtam benne fordulni, nagyon nehéznek éreztem a lécet.

kb. 170 cm vagyok( a metron a szememig ért), kb 70-75 kg.

A fisher abszolút favorit, de szívesen kipróbálnék mást is. Tudtok hasonló léceket ajánlani kipróbálásra?

kösz,

netnet
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.