Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

tampa2001 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
tampa2001
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Topik: Síkötés
2013.01.25. 10:18
Több szervizben is próbálkoztam. Sehol nem vállalták, volt aki arra hivatkozott, hogy nem Atomic szakszerviz, volt aki azt mondta, hogy nem „merik” szétszedni, stb.... Az eladó is csak a vállát vonogatta....Vegül saját kézbe vettem a problémát, szétszedtem. Hát nem egy rakéta hajtómű. Van benne egy műanyag ágy, egy rugó és egy csavar anyával. A gond az volt, hogy az anyát a rugóágyon kivülre szerelték be és a szoritocsavar nem érte el rendesen, és a csavar meglazitás közben ledobta az anyát, amit persze már lehetetlen volt bekapatni a menetbe. Még jó, hogy nem sizés közben történt mindez.....
Sajnos el kell mondjam, hogy nem csak ez volt a gond. Az összes alkatrész valósággal bele volt erőltetve a kötésvázba, az egész kötés meg volt „erőszakolva”. Mindez egy 2013-as haladó, topmodell, „handmade”, zsirúj lécen. Aminek az ára is elég borsos volt.
Persze mind a két kötést szétszedtem, összeraktam rendesen, beállitottam, igy most tényleg van egy használható lécem.
tampa2001
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Topik: Síkötés
2013.01.14. 18:03
Sziasztok.
Atomic Cloud 73-as lec, XTE 10-es elso kotesenek a szoritocsavarja kiesett. Visszacsavarni es a kotest megszoritani tobboras kinlodas utan sem sikerult. Van valami speci technika amire nem jottem ra? A kotes belso reszen Made in Romania feliratot talaltam. Arra gondolni sem merek, hogy mehet az egesz a szemetbe. Szervizelni lehet? Vagy gyari cseren gondolkozni?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.