Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Moncsi_1 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Moncsi_1
4 élménybeszámolót írt
4
9 éve tag
2015.02.18. 08:45
Aki oda tervez menni, annak az elején egy kis gyalogolással számolnia kell, a parkolótó picit messzebb van, a sípályákat tekintve, amikor ott voltunk, sajnálatosan jegesebb részek voltak a nagy pályán, vigyázni kellett. A tanulópályán viszont érintetlen volt a hó, így azt választottuk, nem volt komolyabb síelés aznap, de így is jól szórakoztunk :)
Moncsi_1
4 élménybeszámolót írt
4
9 éve tag
2015.02.18. 08:37
guran3 leírta előttem, a nagy sípálya jellemzőit.
Én a kis tanulópályáról írnék. Ott tanultam meg a síelés alapjait, jó minőségű hó van ott, így nem okozott gondot a pálya rövidsége sem. Tányéros felvonó van mindkét pályánál, de a nagy pályára csak az menjen aki biztos sítudásában, különben nem lesz élvezetes a lesiklás. A nagy pályás tányéros felvonó tényleg meglepően gyors. Az egész síterep elég kicsi, de élvezhető! :)
Moncsi_1
4 élménybeszámolót írt
4
9 éve tag
Topik: La Norma
2015.02.18. 08:26
La Norma sok lehetőséget nyújt kezdőknek és haladóknak egyaránt. Sok kezdő pálya van, persze akik a freeride-ot kedvelik azok sem fognak csalódni. Nagyon szép a környék és a sífalu személyzetével sem volt gond. Nagy figyelmet fordítanak a családi programokra is, mindig zajlik valami a falucskában, szóval, aki épp nem síel, az sem unatkozik. Kisgyerekkel is kiváló üdülés lehet. Csak ajánlani tudom!
Moncsi_1
4 élménybeszámolót írt
4
9 éve tag
Topik: Visegrád
2015.02.18. 08:16
Egy vasárnap voltunk ott, gondolom, azért volt akkora a tömeg. A nagy pálya felső része is le volt zárva. Aki erős haladó, annak nem lesz túl nagy élvezet, de kezdőknek, illetve azoknak, akik még nem állnak biztosan a lécen, tökéletes lehetőséget nyújt ez a kis síterep. Családosoknak kifejezetten ajánlom. Síelés mellett túrázásra is alkalmas a környék.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.