Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

imre_miklos által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
imre_miklos
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
2010.04.21. 19:08
Hú, de rendes vagy, hogy szóltál, köszönöm szépen! Ezesetben 26-án (vagy másnap) hívom őket. Kösz mégegyszer, bárcsak mindenki ilyen rendes lenne!
-Miki
Előzmény: (Stani 88944)
imre_miklos
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
2010.04.21. 11:54
Sziasztok! Egy kérésem lenne, ha valaki megy e héten Kaprunba: van ott egy szuper szállásom, de nem tudom őket sehogy elérni. Foglalnom kellene, s a kérés az, hogy be kellene hozzájuk ugrani, megkérni a Sonja nevű hölgyet, hogy hívjon fel engem azonnal.
A cím: Pension Austria-Holidays, Bruck, Glocknerweg 5. Az én számom: +36/70/703-9813 (MIklós).
Nagyon köszönöm ha bárki segít ebben!
imre_miklos
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
2010.04.01. 11:01
A sípályák, síterep: fantasztikus! Modern liftek, szélesen kezelt pályák, tengernyi pályán kívüli síterep! De! A falu mocskos, az apartmanházak előtt egész szezonban nem takarítják a havat, így ott sár és tükörjég van minden részen. Az apartmanok rettentően kicsik, a méretet le kell kérdezni, mielőtt befizettek egy útra Les2Alpes-ra! Az apartmanházak elhanyagoltak (bár szépek, stílusosak), koszosak, az elektromos berendezések (liftek) sokszor nem működnek.
Összegezve, ha az apartman mérete elfogadható, akkor érdemes ide menni, mert a világ egyik legjobb pályarendszerén fogtok síelni nagyon jó áron.
imre_miklos
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
2010.04.01. 10:56
Kedves síző társak! Csak egy javaslat és figyelmeztetés, hogy ne járjatok úgy, ahogy mi jártunk 2 hete: hatunkat betették egy 23 nm-es egérlyukba! (Persze kivertük a balhét, így ki is cserélték nagyobbra a lyukat.)
Mindig szerezzétek be a francia apartman méretét, s csak akkor fizessetek be egy útra, ha a méret megfelelő (pl. 6 főnek minimum 33nm)!
Mi idén Les 2 Alpes-on voltunk. Itt a síterep fantasztikus, nagy szélességben kezeltek tengernyi mennyiségű pályát. Azonban az apartmanok borzasztó kicsik, itt feltétlenül kérdezzétek le a méretet! Emellett nem takarítják a sétáló részeket s a bejáratokat, telistele van Les 2 Alpes tükörjéggel, emellett rossz állapotban vannak a szobák, elektromos felszerelések, liftek. Ez az egész falura igaz, s állítólag csupa kutyaszar minden (ezt én nem vettem észre). Tehát a sípályák fantasztikusak, de a falu nagyon el van hanyagolva, a szobák méretét pedig meg kell tudakolni!
imre_miklos
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
2010.03.07. 15:23
Az az őrült oktató keresi a róla készült videót, aki James Bondként ugrott be a síkötésbe. Kérem a videó tulajdonosát, küldje a felvételt emailen (imre_miklos@yahoo.com) vagy üzenje meg (szintén emailen, mert ezt a fórumot egyelőre nem tudom normálisan használni), hol keressem a sielok.hu oldalon. Köszönöm előre is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.