Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ssszabi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
ssszabi
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Topik: Mariazell
2009.01.05. 08:33
Üdv,tegnap jöttünk vissza Mariazellből, szombaton esett pár centi friss hó, és folyamatosan hóágyúztak is. Mi az ülőfelvonóval szembeni szállást választottuk https://www.bartelbauer.at Csúcsidőben voltunk 40 eur/fő félpanzióval. A kaja finom, és van segítőkész magyar személyzet is. A város kb. 15 perc séta, Billa és Spar kb. 5 perc séta. Van apartmanuk is.
A felvonónál szinte nincs sorbanállás, de a pálya annyira nem nyerte el a tetszésünket, mondjuk csak 1 napot (az elsőt) sieltük ott. Kezdőknek való kék pálya az alsó gyakorló tányéros és a felső csákányos, de ezek rövidek. A felső ülőfelvonósról azt mondanám, hogy átlagban kék (van nagyon lapos és meredek része is). A 3as pálya épp zárva volt, lehet, hogy az lankásabb lett volna. A piros pályát feleségem nézte meg, szerinte az kék és fekte pálya, ami átlagban valóban piros... szerintem a mariazelli pálya inkább gyakorlottabb sielőknek nyújt élvezetet.
Mi inkább Lackenhofban és Annabergben sieltünk, ami innen 20-30 percre van autókázva. Aki a lankás széles pályákat kedveli annak Annaberg, aki már jobban siel annak Lackenhof.
ssszabi
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Topik: Annaberg
2009.01.05. 08:12
Üdv, szombaton voltunk Annabergben, épp éjszaka esett pár centi friss hó.
Az alsó ülőliftes pályák rendkívül szélesek, kezdőknek nagyon ideális terep.
Sajnos a tömeg hiányát nem tudom visszaigazolni, sokan voltak, folyamatos tülekedés volt mindkét ülőliftnél, és a liftek is kicsit lassúak. Viszont a széles pályákon már nagyon jól eloszlik a tömeg, így itt nem volt érezhető, hogy sokan vagyunk.
A nap végén a parkolót vagy a varázsszőnyeg nevű rendkvül lassú mozgójárdán tudod megközelíteni hosszú várakozás után, vagy gyalog kaptatsz fel a dombocskán.
Mi Marizellben szálltunk meg, onnan kb. 25 perc autokázás.
Összességében nagyon tudom ajánlani.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.