Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Huskutya által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Huskutya
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
Topik: Nassfeld
2013.03.05. 10:37
Sziasztok!
A nyereményjátékon nyert 3 napos síbérletet ide használtam fel, hiszen még nem jártam Nassfelden. Szállásunk Hermagorban volt a Ski and Golf Apartments-ben. Csehek üzemeltetik,tiszta olcsó,kultúrált. Este jót söröztünk a házigazdával természetesen a remek cseh sörről ő gondoskodott :)
Síterület tényleg nagyon jó, szuper piros pályákkal. Nekem a 4-es vált a kedvencemmé. Carniát napközben érdemes kipróbálni, mert nap végén rengetegen vannak rajta. Ellentétben az előttem íróktól én nem a buborékot hiányoltam a felvonókról - igaz nekünk végig jó időnk volt - sokkal zavaróbb a boardosoknak, hogy a 21-es felvonók csákányosak,bár a tervezett fejlesztésekbe ezek le lesznek cserélve. Kicsit zavaró a hegyről való lejutás,nem lehet akárhonnan lesiklani az alsó parkolóba,oda kell figyelni mikor kell elindulni ha a terület szélén van az ember.A parkolóba visszaszállító kisvonatnál meg hatalmas tülekedés legalább is hétvégén 4 után.A szombati esti síelés pedig pluszban fizetős 8 euro,és estére még nem ratrakolják le a pályát aminek az állapotát inkább nem részletezném.Nem csoda, hogy nem tolongtak az emberek a felvonónál.
A hüttékben gyors kedves kiszolgálás,szuper nagy apres ski buli a lenti parkoló mellett a Barenhüttében. Egyetlen negatív tapasztalat a 70-es pályán lévő Rudnigalm hütte jelentette ahol a nem túl finom kaját flegmán,unottan - a sült krumplit kézzel merte a tálamra a szakács - szolgáltak ki. Összességében viszont a síterep 5-ös alá-ra vizsgázott. Hó még van bőven aki a március 15-i hosszú hétvégét oda tervezi még biztos jó hóviszonyok fogadják majd.
DSCF2404.JPG
DSCF2402.JPG
DSCF2416.JPG
DSCF2419.JPG
DSCF2424.JPG
DSCF2427.JPG
DSCF2437.JPG
DSCF2440.JPG
DSCF2452.JPG
DSCF2460.JPG
DSCF2464.JPG
DSCF2480.JPG
Huskutya
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
Topik: Obertauern
2013.01.26. 12:09
Sziasztok!
Múlt hétvégén töltöttünk itt 3 napot.Mautendorfi szállással.
Haus Helga korrekt, olcsó,igényes,szaunával reggeli kávéval,kaja nélkül 4 személy 2 éjszaka 190 euro.
Ajánlom mindenkinek. Pénteken a pályák szörnyen buckásak voltak.Szombat gyönyörű idő tökéletes pályaállapotok.Tauerrunde az átcsúszásoknál szívás főleg a boardosknak.A pályák nem kezdőknek valók.Vasárnap megnéztük Grosseck Speiereck síterepét.Egy délelőtt elég volt rá.A rossza idő és a nem túl sok pálya(tuti nincs ott 50 km pálya) nem hagyott nagy élményt bennem.
Obertauern-t viszont mindenkinek ajánlani tudom csak.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.