Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mihal210 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mihal210
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
2013.02.09. 16:38
Most, feb. 1-től néhány napot töltöttünk erre felé, azért ilyen pongyolán, mert akarva és tőlünk független okok miatt voltunk máshol is.
Sorjában:Az úton odafelé megálltunk Donovalyban, hogy ne csak fölösleges utazással teljen a nap. A szlovákok úgy látom nem tudják mi az a "hütte". A kiszolgálás lassú, a választék szegényes. Szerencsére a pálya bemelegítésnek kiváló.
Veliky Lomnici helységben "luxus apartmanban" volt a szállásunk. Azért az idézőjel, mert a 12 éves unokámnak pl. baby ágyat készítettek be, pedig előzetesen mindent regisztráltunk. A hálószobában az ágy le volt szakadva, törött volt, persze reklamáltunk és korrekt apartmanra cserélték.
Azzal kellett volna kezdenem, hogy Szlovákiában az utak minden kritikán aluliak. Szerintem így akarják tesztelni az alkoholszintet, mert egy pillanatnyi figyelemcsökkenés és kész a féltengelytörés. T.Lomnicon délutánra a szél miatt leállították a felvonókat, így irány Csorba-tó, ott is volt olyan szél, de a felvonók Istennek hála jártak, fenne a tetőn az unokámat ketten fogtuk, mert sodorta a szél, hála ügyességének és megfelelő sítudásának nagyon jót csúsztunk, de vissza oda nem mentünk, a rövidebb, tárcsáson mentünk néhányszor- jó volt a pálya is. Másnap Lomnicon voltunk ideális viszonyok között, előbb az alsó pályákon, majd úgy 11-től a felső középső pályákon. Az idei év legklasszabb napja volt. Napfény, hó, -2-3fok, nem volt fenn tömeg, mi kell még... Sorban állás is volt, de 2-3 percnél nem tovább, fent szinte azonnal mehettünk.
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.