Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

schlachter által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
schlachter
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
Topik: Donovaly
2019.01.28. 00:33
A kék pályákat a szemben lévő Nova Hola hegyen található piros és fekete pályáktól egy országút választja el. Sajnos a két oldal közt nincs síbusz, de még magas felüljáró sem, úgy hogy az úton át kell sétálni egyik helyszínről a másikba, ami sícipővel nem kis teljesítmény.
Előzmény: (swenako 204120)
schlachter
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
Topik: Csorba-tó
2016.03.04. 09:03
Igen. Mi is veled megyünk. Egyébként elektronikusan lehet megváltani a Gopass kártyát (interneten keresztül) amire majd jegykedvezményt kapsz különböző helyeken így a sípályákon is.
A síbérlet árakat padig a Magastátra eredeti honlapján rákattintva éred el. Vagyis sielők.hu-csorba tó-weboldal-árak és Gopass. Üdv Béla
Előzmény: (nagygyula 188279)
schlachter
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
Topik: Mariazell
2012.01.03. 22:28
Kedves Sielők!

2011.03.11-03.15-ig voltam nejemmel és unokatestvéremmel és családjával sielni. Ez késői időpontnak számított, mondhatni az utolsó hétvége, azonban nagyon kellemesen töltöttük el az egész napot. Valóban a központban körülményesebb a megállás, parkírozás egyszóval a közlekedés. Azonban St Sebastian-ban kitűnő parkolási lehetőséggel, kis népsűrűséggel és jó hóviszonyokkal vártak mindenkit. Délben újra rendbe hozták a pályákat, lehetett megin élvezni, mindenki megtalálta a számítását.Szóval igazi családbarát pálya mondhatom. Jó tudom, nem a leggyorsabb és van nála jobb is -ez igaz.Ám igazi közösség összekovácsoló. Mi 11-en voltunk és a szemben lévő pályaszállás apartmanjában való elhelyezéssel - igaz önellátással - óriái kellemes estéket tartottunk, kulináris élvezetekkel együtt. Ez az eltöltött 4 nap többet ért, mintha szerény országunkban az egymásnak feszülő hírekkel bombáztak volna. Köszönöm Ausztria, az idén is meglátogatjuk!
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.