Sziasztok!
Mielőtt bárki kritizálná a pályát meg kéne figyelni,hogy az a maréknyi ember néha mit meg nem tesz azért,hogy ez a pálya sielhető legyen.Néha este fejlámpákkal gyűjtik az erdőből a havat(ha egyáltalán van ott is hó,mert a múlt héten ott is alig volt 10cm),vagy alvás nélkül hajnalig hóágyúznak a -19'C-os hidegben.Sajnos az egyik ágyú csak hókását gyártott ezért voltak a jégdarabok és a kijegesedett rész a tetején.
Ha jól olvastam a honlapon az volt kiírva,hogy a pálya sielhető!!!Nem pedig az hogy sosem látott álomszép minőségű.(hogy kinek mi a sielhető azt döntse el mindenki maga).Én is voltam fent szombaton és nem vártam csodákat.Tudtam hogy nem esett rekord mennyiségő hó a napokban,de a pálya tényleg jól sielhető volt(több embertől hallottam ugyanezt fent,nem hiszem hogy udvariasságból).A párom is megbirkózott a ''sielhetetlen'' pályával pedig az ő sítudása messze van a haladótól.
Örülök ,hogy a lakhelyemtől fél órányira van egy működő pálya ahová akár fél napra is fel tudok menni csúszni(Köszönöm a csapatnak).Ha tervek megvalósulnak akkor végre ez a jó kis pálya a megérdemelt minőségben tündökölhet és ilyen kritikák nem lennének.