Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

zabido által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
zabido
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.01.19. 00:03
Koszi a tippet. Atkopiztam az eplenyi forumra. ;)
zabido
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.01.18. 19:09
Epleny vitathatatlanul Magyarorszag legjobb siparadicsoma!

Amit meg szeritnem erdemes lenne fejleszteni az a kovetkezo:

1. Szines, informativ vizualis utmutatok kihelyezese a palyan tobb helyre:
- A palya tetejere felerve az emberek nagy resze elfelejti, hogy milyen palyak vannak, es mit merre talal. Regen volt kerek tabla kiteve minden elagazasnal ami jelezte, hogy melyik palya merre van. Ezeket ujra ki lehetne helyezeni. Esetleg terkep a palya tetejen is. (ez persze csak akkor ervenyes, mikor mar tobb palya van nyitva).
2. Felvono helyes hasznalatanak osztonzese:
- A felvono bejaratanal egy kepes hasznalati leiras, hogy aki meg nem hasznalta tudja mire kell figyelni.
- Nagyon sokan figyelmetlenek a beszallasnal, ezzel lassitjak a forgalmat (akkor jelentos, ha sokan vannak).
- Osztonozni a 4-esevel tortenu utazast. Sokan nem "mernek"/akarnak 4-esevel utazni. Hetvegen mikor hosszu a sor sokszor lehett latni 2-esevel utazokat (olyanis volt mikor 1 ember ult benne!). Ha mar 3-asaval vannak az meg a jobbik eset, de az idealis a 4 lenne termeszetesen. (Megj.: amikor a szemelyzet odajott es rendezni, terelni kezdte az embereket, minden szuper jol mukodott!!!)
- A kiszallasnal is vannak gondok neha. A kezdoknek nagyon meredek a lejto a 4-es felvono vegen, es konnyen elesnek, ami az utanuk erkezok kiszallasat akadalyozhatja. Itt az elsodleges megoldas talan az lehetne, mivel a lejton nagyon valtoztatni nem lehet, hogy a kezdoknek talan valami tablan, vagy rajzon bemutatni, hogy a baloldalra probaljanak helyezkedni, ott kevesbe meredek, es nem akadalyozzak annyira a forgalmat, ha elesnek.

3. Nagy tomeg eseten altalaban az egyes palya aljan rengeteg ember acsorog, ami lassitja a haladok konnyed tovabbjutasat a Solyom fele. Talan az lehetne egy megoldas, hogy egy keskeny savban a Solyom fele vezeto kaptaton kihuznanak egy halot, amire egy tablat erositenenek, hogy az egyik felen a haladok masik oldalon a kezdok haladjanak. Igy maximum a keskeny sav elott atszalado emberekre kene figyeljenek a haladok, es a lenduletbol erkezok fel tudnanak kapaszkodni a Solyomhoz vezeto utra. A kezdobbek ezen a soron kivul barhol acsoroghatnak, uldogelhetnek, nem zavarnak azokat akik szeretnek egy kicsit lenduletesebben kozlekedni. Ezzel talan a balesetveszely is csokkenne, hiszen igy is vannak akik gyorsan erkeznek le lejton, csak eleg kiszamithatatlan, hogy a lent allok kozt ki hova fog mozogni. Termeszetesen ez is csak nagy tomeg eseten ervenyes.

4. Napkozbeni ratrakolas az (foleg az egyes palyan) mikor indokolt.

/egy szezonberetes Siarena rajongo :)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.