legzepp által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
legzepp
3 élménybeszámolót írt
3
16 éve tag
2012.02.13. 22:49
Mátraszentistván!
Tények! Utazás a helyszínre a mellék úton lefagyott jeges hókupacok érkezés a parkolóba! WC fasorba se, fasor se! Mobil TOILET? Anyagi okok miatt, vagy??
Behajolok az üveg ablaknál,kifizetem a kért összeget, bízva hogy lent kitudom adni magamból a lét, de mivel nincs kiírva fának ütközöm!
Első csúszásom után sorba állok, néhány boardos előre furakodik sebaj, eltelik 15-20 perc!
Felérek a csúcsra végre lecsúszok kb:fél perc alatt újabb sorba állás 15 perc! Hi-hi újra csúcson! Lassan lecsúszok a hídnál hátulról szétvág egy boardos repülök majd segítség nélkül feltápászkodok, kezd elegem lenni, inkább a Hütte!
Na ez volt kár! Kisebb vagyont kifizetek, majd megyek a lécemért, aminek hűlt helye! Megkérem a mellettem állót csípjen meg, mert álmodok. Jól belém csíp, fáj, de a lécem az nem került elő!
Még jó hogy MasterCard volt nálam, mert az élmény megfizethetetlen!
legzepp
3 élménybeszámolót írt
3
16 éve tag
2010.02.09. 09:45
Kedves Machu!

A számitásaid az "hit" és nem bizonyosság!! De nagyon profi és köszönöm hogy figyelemmel kisérsz!
Síelős társaim nevében kérve, kérlek, ezt a képességedet a hétvégi beléptetésnél kamatoztasd, úgy hogy olyan rendszert és olyan számtekát alkalmazzanak, hogy a csákányosra két fő és a tárcsásra, egy fő minden alkalommal felhúzásra kerüljön! Megoldás?? Nem beterelő korlátot(birkáknak)hanem három sávos külön besorolást alkalmazzanak a sielők beérkezésekor! Aki tárcsásra megy az jobb oldalt egyedül tudjon belépni, akik pedig csákányosra mennek két sorban megosztva lépjenek be a kapuhoz! Korlátok vannak, alkalmazottak adottak, tehát a te matek tudásoddal csökkenthetnék a hétvégi tumúltust!!

(Gyere hétköznap és nem lesz csalódás - príma hó van!)Erre röviden válaszolok! Hétvégén mindenütt olcsóbb a piac!!A jegy árakkkal,igy kellene tömeg esetén MATEKOLNI!

Üdvözöl,legzepp
legzepp
3 élménybeszámolót írt
3
16 éve tag
2010.02.08. 11:03
Mátraszentistvánon szombaton félnapos jeggyel,180 percet álltam a sorban és négy percet csúsztam, összesen!
h i r d e t é s