Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

yean által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
yean
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
2010.02.10. 23:40
Üdv!

Kis családunkkal (5 fő) idén is ellátogattunk a Gerlitzenre, mert múlt évben Szlovéniát próbáltuk ki, sítábor formájában. Először foglaltunk a booking.com-on kersztül, ahol a Gerlitzent beírva a Seeblick panzió, étterem jött be elsőnek, így maradtuk is ennél (a képek alapján dötöttük, árban kedvező és kizárólag félpaziót szerettünk volna, nem apartmant.)

Erkélyes szobát szerettünk volna, de a nagyobb családi szobában fértünk csak el. Itt viszont a hegyre láttunk rá. Túl sok hely tényleg nem volt, de csinos kis szoba, színes, új törölköző, ágynemű, függöny, új fürdőszobák. Mi szálltunk már meg néhányszor osztrák panziókban, ahol régi bútorok voltak, minden fehér és fa, komor hangulata volt, stb. Szóval mi pozitívan csalódtunk.

Az előző Úr szerintem nem is akarta magát jól érezni, mert nekem úgy tűnik, még Mauritiuson is belekötne, hogy miért fehér a homok, amikor a prospektusba vajszínű volt... Sajnos mi magyarok egyre inkább csak panaszkodni tudunk, köszönhető ez talán a kialakult politikai helyzetnek és az ezzel járó gondolkozásmód megváltozásának ....

Mivel 3 gyerekkel mentünk a játék nem maradhatott ki, erre emlékszem. Az egyik gyerek lebetegedett és nappal lent néztük a tv-t, amit hoztunk otthoról mese dvd-t azt tették be nekünk. Egy finom forró levest is ettünk közben. A dohányzó, kicsit sötétebb, külön elválasztott teremben van, ahol a tv, Internet, játékok. Egyik este a hotel társassal játszottuk, a többit nem ismerem.

A szomszédos Billában vásároltunk, az árak valamivel drágábbak mint Magyarországon, de minden sokkal jobb minőségű.

A lényeg nem is a szálláson volt, hanem a síelés, hiszen imádjuk a napfényes pályákat ahol szélcsend van és szép panorama. Azt olvastuk Karintia egy ilyen hely Ausztrián belül: sok hó, magas a napsütéses órák száma. Sajnos nekünk nem kedvezett az időjárás, mert köd volt és nagyon hideg. Legtöbbet a 8-as felvonót használtuk. A felvonónál várni kellett, de addig honfitársainkkal ismerkedtünk, mivel rengeteg magyar érkezett erre a síterepre (válság ide vagy oda...)

A parkolók zsúfoltak a kabinos felvonó alján, érdemes időben indulni. Mi legalábbis kényelmesen megreggeliztünk, aztán már nem találtunk helyet, ezért inkább a hefyen lévő sípályák melletti parkolót választottuk. Ezzel egyből a 8-as felvonóhoz tudtunk menni, itt kevésbé volt ködös és 2 oldalról erdő védi a pályát.

Hazafelé mire Heves megyébe értünk 10 óra volt az út (mivel szakadt a hó). A határ előtt megálltunk hogy még jól bevásároljunk nagy Milka csokikból. Még ma is azt majszolgatjuk... :)

Üdvözlettel: Andi,Balázs,Timi,Lóránt és Márk
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.