Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

kocsazsolt által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
kocsazsolt
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2013.12.04. 21:57
A három közül én az Atomicot javasolnám,a másik kettővel nincs tapasztalatom,de lenne itt egy Nordica Dobermann Spitfire Pro,az a neked való,a súlyodat is bírná,nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele,most itt hirdetve is láttam egyet.
Előzmény: (iceman88 163377)
kocsazsolt
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2013.10.28. 18:13
Ha csak ezekből lehetne választanom én a 800-ast választanám,(mert most is hasonló jellegű lécem van),de 160cm hosszút,ha haladó vagy a Nordica keményebb bakancsai között néznék szét,bár amiket említesz azok se rosszak,de egy 100-120-as keménységűvel jobban menne a síelés.Én is próbálgattam vásárlás előtt a léceket és végül olyat vettem,ami nem is volt a kiszemeltek között.
Előzmény: (Digifotos 161868)
kocsazsolt
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2013.01.03. 17:15
Ha a fölső parkolóban álltok meg ott bőséges választék van hüttékből(a Biela put 4 üléses alsó állomása is itt van)Innen rálátni egy kék pályára(halvány kék).Ide 100 m a Hotel Grand,innen indul a kabinos felvonó és itt is vannak beülős helyek.Vannak még a pályán is ,de akkor vagy gyalogolni kell,vagy bérletet venni,de akár 1600m-ig is föl lehet menni ott is van egy étterem.Ha viszont a Zahradky felvonótól indultok ott is van egy körbár(kicsit hangos a zene)Én az előbbit javaslom.
kocsazsolt
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.12.10. 22:27
Megoldódott a "rockeres" Nordica lécem problémája.
Miután az eladónak(Hefa Kft) visszaküldtem lécet,amit aztán ők tovább küldtek a Nordicának vizsgálatra. A gyárban kizártnak tartották a gyártási hibát,(minden egyes beépítendő elemet egyenként ellenőriznek,csakis a legjobb minőséget használják........stb..stb,de ha mégis gyártási hiba lenne az az első használatkor jelentkezett volna ...szerintük.)
Itt akár le is zárhatták volna az ügyet a forgalmazói részről,mondván: "Itt a gyártói nyilatkozat így jártál".
Nem ez történt!Bizonyítva,hogy vannak még akiknek valóban fontos az elégedett vásárló felajánlottak 3 lehetőséget:
1:Kapok egy ugyan ilyen lécet 0 forint ráfizetéssel.
2:Megkaphatom a Dobermann Spitfire pro modellt baráti felárral.
3:Megvehetem k.b 1/3 áron a 2013-as modellt.
Szerintem korrekt és mindezt bármiféle vita nélkül.
kocsazsolt
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.11.05. 17:27
Hát nem,pedig nagyon szerettem,még nem volt egy éves sem.
Egyenlőre a Hefánál van garanciális elbírálás alatt.....hát reménykedem:(
kocsazsolt
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.11.05. 17:03
Az én lécemet is elérte a hirtelen halál,úgy két hete Ausztriába.A dologhoz még annyit,hogy a fiamnak is ilyen léce van,az övé" Made in Ukraine",az enyém Ausztriában készült.
Na már most az ukrán léc ,amivel a fiam meglehetősen agresszíven síel teljesen tökéletes..hibátlan...mondhatni egy igazi álomsí.Persze az enyém is az volt,aztán azt vettem észre,(szerencsére az utólsó napon,addig szuper volt)hogy kezdek elfelejteni síelni,vagy biztos fáradok,mert hogy a carving íveknél csak nagy hadonászások árán sikerült megtartanom a kibillent egyensúlyomat,sőt egyszer még a pálya alsóbb részén ,ahol már kicsit túrt volt a pálya ,az egyik lécem is leoldott.Ezen a ponton kezdtem gyanakodni a sílécre,megvizsgáltam és ha sikerül feltöltenem a fotókat akkor mindenki láthatja amit én.
Pontosan az történt,amit úgy 2 éve Vanczi sporttárs már leírt a Nordica síléc topicban.
DSC-0102-773.JPG
DSC-0105-776.JPG
DSC-0109-780.JPG
DSC-0110-781.JPG
DSC-0103-774.JPG
DSC-0104-775.JPG
kocsazsolt
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.10.21. 20:11
Kedves síkedvelő társaim,aki gondolkozott,hogy ezt a hosszú hétvégét esetleg a kapruni gleccseren töltse,ámde még se a síelést választotta,az bizony bánhatja.
Nagyon röviden:Az idő fantasztikus,reggeltől estig napsütés.
Hőmérséklet:Lenn a völgyben nyár végi idő,...fenn a hegyen is,deee,hogy-hogy nem a pályák kiválóak,persze firnesedés van 12körülre,de ez engem ,és ahogy elnéztem a sok száz sízőt sem zavarta.Lehet ,hogy ennyi kell is:)A fölső pályákon nagyon jól lehet sielni,aki nem tegnap vette a lécét,az lecsúszhat az Alpin Centerig is,mi kipróbáltuk:"Kékes szezonzárás előtt" minőség.
GoBode sporttársnak üzenem,ha jegesedéstől félsz,ez a pálya tuti nem lesz jeges(ma reggel az elsők között értem föl,akkor még fagyos volt a hó,de jegesedésről szó sincs,persze ahol sok a különböző tudású síző ,ott főleg a meredekebb részeken a nap végére előfordulhat jegesedés...itt is volt,de én ezt nem találtam problémásnak.)Persze nem tudom meddig lesz ez a meleg,mert ettől a pálya tényleg nem lesz jobb,...de jeges, az hétvégére nem lesz,ha csak nem fokozódik tovább ez a nyárias meleg,mert akkor leolvad a pályáról az összes hó és marad a gleccserjég,na esetleg akkor lehet jeges,de erről Stani majd informál,Ő az itteni viszonyok legjobb ismerője.
kocsazsolt
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.03.13. 19:55
Udv minden forum olvasonak.
Tegnap erkeztunk Jasnara,Roviden 1par info:
A lifteknel sorbanallas nincs,a csucsra ma kb.10ig jart a felvono,fonn szep napsuteses ido,lejebb suru kod,Lukova felvononal /1670m/ max5 meterre latni,gondolom ezert is allitottak le a folso kis tanyerost es a 2ulesest.A PriehYba felvono kiszallojatol lefele mar jol lehet latni,tehat olyan 1400m alatt.
A palyak kora reggel kivaloak,a 7es az 1/a a 12 olyanok reggel ,mint az asztallapja.A felhozet gYakorlatilag beallt ide a hegyek koze,delutan sem valtozott a helyzet,mikozben a deli oldalon szlovak sizok szerint ez nem volt jellemzo.
Delutanra romlottak a palYak,mivel sieltek rajta ,itt-ott osszehordtak a havat a sizok,a jegesedest en nem tartom veszesenek,nekem nem is nagyon tunt fol,de teny,hogy aki keres jeges foltot az talal,de ettol nem kell felni,Matraszentistvanon joval jegesebbek voltak a palyak ugy 1hete es azok se voltak rosszak.
Jo sielest,boardozast mindenkinek,johettek nyugodtan kivaloak a korulmenyek,addigra a felhok is elszallnak.
Bocs az ekezet nelkuli szovegert,de a szallodankban ilyen gep volt/vagy csak en nem ertek hozza/
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.