Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

thebiker által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
thebiker
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
2013.02.10. 23:01
HÓLÁNC KÖTELEZŐ!!!!!! ( egy kedves úr feldobta mert látta, hogy sokáig tartana nekem :) )

.... én is úgy látom, hogy nem nagyon favirizáljátok ezt a pályát :) Szóval én most voltam ott 2013.02.09-én és jók a tapasztalataim! Nagyon rendben volt a pálya! A hó minősége kiváló volt. 6 üléses felvonó megy fel amiből a kilépés NAGYON könnyű mert lassít a végén. Biztos van máshol is .....
Van funride pálya és lehet a szűzhóban is nyomulni! Bp-től kb 3,5 - 4 óra!! Szóval aki közelben keres valamit annak ez is lehet megoldás!
thebiker
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
2013.01.21. 14:23
Két remek napot töltöttem az adott sípályán (2013.18-19.) Budapesttől kb 4 órára van a hely. Könnyű megtalálni, követni kell a táblát, át a városon. Reggel korán érkeztünk így sehol nem volt sor. A honlapon lévő árak korrektek voltak. Felmentünk a tetőre. Jéghideg szél, köd és -12 fok. No ekkor már tudtuk, hogy elég lett volna az elő 4 üléses szintig menni de csábított a hosszú kék pálya. Fent találkoztunk hasonló sorsú magyarokkal. A tejföl sűrűségű ködben nem találtuk a pályát. Aztán lefelé indulva kb 100 méterre balra. Mivel mi snowboarddal voltunk így annyira nem élveztük az erdei utat. Így kb fél óra alatt értünk le. Második körben csak az első lifttel mentünk fel. Így már jobb volt. A hó remek volt kezdő deszkásnak is élvezhető. Aztán bele lendültem és egyre jobban élveztem a csúszást. A felvonónál sokan nem voltak. Második nap jobb idő és egy kicsit nagyobb "tömeg" volt. Így is bőven volt hely. Van funpark is aki szeret ugratni. Szóval én csak javasolni tudom!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.