Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ita72 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
ita72
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2021.12.30. 23:59
Sziasztok !
Ma érkeztünk meg eddig minden ok.Határ sima volt, autópályán letereltek egy parkolóba matricát és védettségi kártyát ellenőriztek. Érvényes védettségi kártyához nem kell teszt .Ma megvettük a jegyeket, pénztárnál nem kértek kártyát.
Ha esetleg valakinek szüksége van tesztre , az ingyenes.
ita72
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2021.12.26. 14:05
Sziasztok!
13 éves gyereknek , ha csak antigen tesztje van, tudunk-e jegyet vásárolni?
ita72
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2013.12.01. 11:06
Tegnap kirándultunk Mönichkircenbe. Így elsőre, ha az idő nem fog melegedni a pálya jövő hét végére rendben lesz. Folyamatosan ment a ratrak,egy-két helyen még látszott a talaj, de a mobil hóágyúk ezekre a helyekre voltak irányítva.
A kék pálya alsó harmadán építenek v.mi kis épületet fából, én hirtelen kis melegedőre, hüttére gondolok.
ita72
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2012.01.24. 16:10
Az alsó rész szinte sík terep, csak gyerekekkel használják sí oktatáshoz. Az nem tudom hogy fizetni kell-e.
ita72
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2009.12.22. 00:06
Vasárnap voltam,a hó elég rossz minőségű,érezni lehetett a műhavat. A pálya széleken, főleg az a rész amit nem ért el a hóágyú már kopott volt. Az biztos, hogy kell rá még egy jó 10cm, de az is biztos, hogy a leesett hóra nagyon fognak vigyázni. Kevesen voltunk,a felső parkoló sem volt tele. Tisztán látszott, hogy mindenki csak kóstolgatja az első havat. Az új jegyautómata jól kezelhető, a sípályákhoz vezető autóutak szépen le vannak takarítva, jól lehet haladni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.