Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

fenyvesi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (11)Időben csökkenő Időben csökkenő
fenyvesi
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2014.01.06. 09:41
Hát egyeztessünk egy időpontot és helyet, fussunk össze, ne bízzuk a véletlenre. Talán még tanulhatok is valamit tőletek :)
fenyvesi
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2013.12.31. 09:02
Jan. 10-én indulunk. Vasárnaptól(jan 12) érvényes a bérletünk. Meg vannak rendelve a teljes bérletek, kaptunk némi kedvezményt a csoportos és az elővételes vásárlásért. A hóviszonyok miatt aggódok kicsit, hisz az itteni (sielok.hu) hójelentés szerint jelenleg 130 km pálya üzemel.
fenyvesi
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2013.12.28. 11:18
Kedves Szabolcs!

Köszönöm a részletes válazod.
Ha már ilyen terepismerettel rendelkezel, lenne még 1-2 kérdésem.
Az első, hogy Annecy-től érdemes lenne-e Faverges-Ugine-Albertville fele rövidíteni, azaz nem az autópályán menni? Térképen rövidítésnek tünik, de persz ott nem látszik, hogy hegyi út-e vagy sem.
A másik kérdés a bérletekkel kapcsolatos. Én a Belleville Valley-i pályarendszerre szóló bérletet nem találom sehol.
Ajánélanak külön Les Menuires bérletet vagy a teljes 3 Völgyet. Tudnál egy linket küldeni, az össze bérlet opcióval?
Kösz
Fenyvesi
fenyvesi
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2013.12.26. 23:44
Helló!
Januárban megyünk 3 völgybe mikrobusszal. Svájcon keresztül akarunk menni, tehát északról, Annecy felől akarjuk megközeliteni a sirégiót. Tud valaki valami tanácsot adni? hogy merre nem érdemes menni? hol ütkötzhetünk valamilyen akadályba? esetleg valami lezárt hágóra számithatunk-e amin nem lehet átkelni abból az irányból?
A szállásunk Saint Martinban van foglalva. Onnan mennyire van messze az első Val Thorensi-i felvonó? Lehet megelégednék csak a Thorensi rendszerre szóló bérlettel, ha nem túl macerás a minden reggeli utazás.
Előre is kösz a válaszokat.
Fenyő
fenyvesi
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2012.12.17. 10:25
Igazad van gaboca, rosszul irtam a nevet, Xwave bakancsról van szó:
http://www.skijanje.rs/forum/showthread.php?t=3205&page=2
Nekem azért furcsa, mert eddig még a vádlimban nem nagyon lett izomlázam sízéstől, de az is lehet, hogy a régi bakancsommal nem volt jó testtartásom.
kösz a hozzászólásokat.
Üdv
Előzmény: (gaboca 146537)
fenyvesi
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2012.12.17. 07:38
Sziasztok!
2 napja próbáltam ki újonnan vásárolt Salomon Xwing (my custom fit) bakancsomat, és eléggé elment a kedvem tőle. 1 napot síztem vele.A lábszáramban (hátul) lett tőle izomlázam, de sízés közbe is eléggé fárasztott, gyötört. 80-as flexe van, a régi kitaposott Dachstein bakancsomnak fogalmam sincs hányas volt. Szerintetek meg fogom szokni? vagy felejtsem el, szabaduljak meg tőle?
fenyvesi
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2011.12.13. 19:21
Szia Bukfenc! megtörtént a vásárlás. 165 cm-es Fischer Progressor 8+ lett végül, 2009-es modell. Én 173 cm vagyok és 80 kg. az előző lécem 5 cm-el rövidebb volt, tapasztaltabb síző ismerőseim mostanába kezdenek megint hoszabb léceket vásárolni, akár velük egy méretüt is. a Jó állapotban van, vannak kisebb karcolások rajta, de a talp, kantni rendben van, szerintem a 100 eurot megérte. szerinted? :)
Előzmény: (Bukfenc 126952)
fenyvesi
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2011.12.12. 22:35
Üdv.
Bukfenc nem akartam túl hosszúra nyújtani a kérdésem, ezért nem mentem bele a részletekbe, bár gondoltam, hogy fontos lehet. A Zenith 9-es, vagy Z9 Ti, (le van fotózva, de elég halványan látszik), az Elan adatait nem nagyon jegyeztem meg, zöld és narancssárga szinekre emlékszem, hullámos a felülete, eddig nem találkoztam ilyen lécekkel, első ránézésre nekem nem tünt gyengének :)
Előzmény: (Bukfenc 126761)
fenyvesi
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2011.12.11. 19:29
Sziasztok! tanácsot szeretnék kérni használt léc vásárlásához. Szeretek tempósabban sízni, nagyobb íveket rajzolva, de olykor kezeletlen hóban, pálya szélén is próbálkozok. Amiket eddig nézegettem: Fischer Progressor 8, Head Chip, Head iSupershape, Rossignol Zenith és talán Elan Speedwave. Aki ismeri ezeket a léceket, vagy esetleg mindegyiket próbálta kérem ossza meg velem tapasztalatait. Levi
fenyvesi
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2009.01.23. 16:35
Helló! valaki hallott a Platshirs síruhákról? jó árban találtam szerintem valami kifutott modellt nagyon jó felszereltséggel, de engem inkább az anyag tulajdonságai érdekelnének, amiről viszont nincs leírás. Hasonló árfekvésben van ugyanott Head ruha is, ami legalább ismert, a kettő között vacilálok.
előre is kösz
üdv
Fenyvesi
fenyvesi
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2009.01.23. 11:12
Helló! valaki hallott a Platshirs síruhákról? jó árban találtam valami régebbi modellt nagyon jó felszereltséggel, de engem inkább az anyag tulajdonságai érdekelnének, amiről viszont nincs leírás. Hasonló árfekvésben van ugyanott Head ruha is, ami legalább ismert, a kettő között vacilálok.
üdv
Fenyvesi
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.