Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

LilD által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
LilD
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.02.21. 23:08
Sziasztok!
Mi pénteken (02.19.) és vasárnap (02.21.) voltunk St. Coronán. Nagyon kellemes élményekkel tértünk innen haza. Pénteken szinte alig voltak, igazi kisértet hegynek nézett ki, a pálya viszont kezdőknek is (mint mi) kíválónak bizonyult. Volt hó, kellemes volt a pálya, és kezdőként is könnyedén (kissebb nagyobb esésekkel) lejutottunk. Az egyszemélyes ülő lift valóban kicsit hosszadalmas. Délutánra beborult és esett az eső is, de a látvány, ahogy a köd leszállt a fák közé, kárpótolt.
Vasárnap (az az ma) gyönyörű ídő volt, szikrázó napsütés volt egész nap.A pálya kicsit jegesebb volt, de még mindig havas. A négy személyes ülőlift számomra nagy kihívást jelentett, mert kezdő snowboardosként (életemben most hétvégén ültem előszőr sífelvonón) nehéz feladat volt fakutyázva (mert csak így engedtek fel) lehuppani a felvonó végén (természetesen minden alkalommal nagy borulás lett a vége). Gyakorlottaknak ez sem jelenthet problémát. A négy személyes felvonó egy számomra meredek szakaszokkal megtüzdelt pályára visz, de még nekem is nagyon élvezhető volt. Minden elismerésem a kisembereknek akik között talán még olyan is volt, aki járni még alig tudott, de lécen úgy sűvített el mellettünk, mintha léccel a lábán született volna.
Egyetlen hibát tudok csak mondani, hogy a felvonók 16:30-kor leállnak. Ha nem így lenne talán még most is ott csúszkálnánk :)
LilD
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.02.21. 22:40
Mi tegnap voltunk, a pálya mínősíthetetlenül rossz volt. Egybefüggő jégpáncél, korcsolyával sikeresebbek lettünk volna. Kezdő snowboardosok vagyunk, de a gyakorlott sielők is a mi véleményünket osztották. Több baleset is történt a nap folyamán. A pálya úgy nézett ki, mint, amit fellocsoltak vízzel és hagytak megfagyni,a pénztárban az esőre fogták, de a jég alatt sem látszott hó. Sorbanállás nem volt, és a pálya mínőségéhez képest sokan voltak. Ha életemben előszőr ezen a pályán snowboardozom, akkor soha többé az életben nem próbálom újra. A pálya kínézetre jó, ezért elképzelhetőnek tartom, hogy a tél elején élvezhető pálya volt, de most nem ajánlom.
St. Corona ezzel szemben az eső után is élvezhető pálya maradt...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.