| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
Replaci!
Emilke ment:) |
|||||||||
![]()
Mi most megyünk vasárnaptól, reménykedünk.
Sajna elég meleg lehet, mert a weben nem írnak fokot, az pedig náluk azt jelenti, hogy meleg van. A hátsó északi pályák biztos jók, voltam én + 15 fokban is a Cojzerikán és jól sielhető volt. |
|||||||||
![]()
Ha van elég hó, akkor szuper átsielni a Bolfenktől az átvezetőkön az Arehig, onnan pedig a Cojzerikára.
Soxor voltunk ott, sztem érdemes minden pályát besielni. Most is tervezünk pár napot a hó végére, remélem összejön. A Bolfenk sztem hibátlan, a Martinba csak a panzióban voltunk, az kicsit gáz, de az apertmanjai állítólag jók. |
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Szia BG!
Melyik felvonó? Előzmény: (B G 84542)
|
|||||||||
![]()
Sima fénymásolt fotó is jó.
Előzmény: (millilu 83646)
|
|||||||||
![]()
Tud valaki Mariborban magyar síoktatót január végén?
|
|||||||||
![]()
Kiestek a felvonóból állítólag:(
|
|||||||||
![]()
Jobb is, hogy nem láttam, mert akkor wécés néniként üzemeltem volna, oszt jónapot a sielésnek:)
Mindenhol lejáratjuk magunkat és csodálkozunk , hogy nincs jó hírünk.:((( |
|||||||||
![]()
Mi soxor töltöttük kint a márc.15.-e környékét 5-6 napra, volt méteres hó is, kevesebb is, de sielni mindíg lehetett.
|
|||||||||
Tegnap fenn voltunk, katasztrófális!
A neten a délutáni jegy 2500.-, gyerek 1700.-. Természetesen ez a helyszínen 3000.- és 2000.- volt. A parkolásért élből legomboltak 600.-ot, persze helyet épphogy találtunk. Fél 2 elmúlt mire elindult a tárcsás felvonó , amire 15-20 percet is vártunk. Régen voltam soká leszek! |
|||||||||
![]()
Szarkák mindenhol vannak.:((
|
|||||||||
![]()
Régóta járunk oda sielni, sztem jó hely!
Bár nem árt a lécekre figyelni, ha sok magyar van:( |
|||||||||
![]()
Izgi a dolog,lehet kell mégegy ótót indítani?:)
|
|||||||||
Oké,mélen megy!
|
|||||||||
Margelino1!csaó!
Az a piros azért piros, mert vannak szakaszok ahol piroska!:)Viszont jó hosszú, és kevesen vannak rajta.Fönt rövidebb pályák vannak, érdemes mind kipróbálni. |
|||||||||
![]()
Tegnap Sachtickin voltunk és csak jót tudok mondani róla!Minden pálya és felvonó üzemelt,persze 1-2 kő azért volt,csak, hogy nosztalgiázzunk!Az árak naon megfelelőek, minimális negatívum,azt meg ennyiért felejtsük el!
|
|||||||||
![]()
OKé,semmi gond,csak sajna én már többször megéltem ilyen kellemetlen szitut:(
Írj a mélemre,én pl.holnap Sachtickire megyek,mert 90cm hó van, tömegnek nyoma sincs.De jut majdnem minden hétvégére valami jó:) |
|||||||||
![]()
"Te" Margelino!
Ha már az udvarias megszólításnál tartunk:( Tod én nem azok közé tartozom , akik, ha átlépik a határt, semmi nem számít!Lehet verni mindenkinek a nyálát,tönkre tenni mások értékei,igazán jó hírét kelteni a magyaroknak!Igen,sok esetben szégyenkeztem drága honfitársaink viselkedésén,akik 1 évben 1x elmennek sielni és széttombolják az agyukat!Én még mindenhova visszamertem menni, ahol jól éreztem magam,és szertettel vártak,pedig minden évben végigsielem a szezont. Különben meg utálom a mercit:) |
|||||||||
![]()
Te kócos!Ez tod mé van?Mer a Magyar ollan rendszerető és pedáns!Pláne ha nem otthon van!
|
|||||||||
![]()
topi!
Előbb-utóbb 96 is lesz belőle:)az se rossz... |
|||||||||