Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

zyla által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
zyla
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
2010.12.25. 11:12
Sziasztok!
December 28.-án mennénk egy napra síelni Chopokra(dél).Tudja valaki,hogy mire lehet számítani?Mennyi hó van?Hány pálya és felvonó működik?Nagyon örülnék ha valaki válaszolna.Köszönöm szépen!
zyla
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
2010.01.08. 23:37
Sziasztok!
Hajnalban indulunk Paganellára.Remélem az idei síelésünk is lesz olyan jó mint a tavalyi.Mindenkinek jó síelést kívánok,és sok havat!!!
zyla
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
2010.01.04. 22:55
Sziasztok!

Szombaton indulunk Paganellára, tud valaki olyan helyet Paganellán,Andalloban vagy Molvenoban ahol lehet elvitelre pizzát venni?Tavaly voltunk és vágytunk arra,hogy néha otthon ehessük meg,de sehol nem találtunk ilyen helyet.Így mindig beültünk éttermekbe.
Köszi
zyla
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
2009.12.20. 22:20
Sziasztok!
Január 9.-én megyünk Paganellára,és nagyon izgulunk hogy legyen jó sok hó!!!Tudja valaki,hogy milyenek most a hóviszonyok,és hogy mi várható a mostanában???Köszi a segítséget!
zyla
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
2009.11.28. 21:36
Szia!
Ez bonyolult,mert tavaj szervezett úttal mentünk és elvileg úgy volt,hogy a Hotel Ideálban lesz a szállásunk,de mivel betelt,és mi voltunk az egyetlen 4 fős család így minket áttettek egy apartmanházba ami kb. 500 méterre volt az Ideáltól.Mi nagyon örültünk,mert így volt konyhánk,anya tudott cigizni,meg valahgy tetszett az egész( egyedül a síbusz volt kicsit messze,de mi kocsival jártunk fel a pályához),így idén igaz egyénileg megyünk,de az Ideálból kértük meg asszem a tulajt (de lehet nem a tulaj :) ),hogy intézze el nekünk ha lehet,hogy az Ideálban kajálhassunk(félpanzió),de apartmanban lakjunk.A dolog el lett intézve,de a pontos szállást csak ott tudjukmeg,hogy melyik apartman is lesz.
Szerintem siessetek,ha oda szeretnétekmenni,mert pl. az Ideálban már nincs hely arra a hétre,gondolom a jó árak miatt.Nem tudom milyen kategóriás szállást kerestek,de szerintem lassan megtelik minden arra a hétre!
Jó síelést.Ha van kérésed szívesen válaszolok!
zyla
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
2009.11.23. 10:32
Szia Andris!
Amikor nézegettem,hogy hova is menjünk akkor sokszor felmerült Tauplitz is.Valahogy mindig kidobta a gép.Tényleg nagyon jó volt Paganella minden szempontból.Igazából 1 rossz dolgot sem tudnék róla mondani,de ugyanakkor meg kicsit én is irigyellek,ugyanis nekem meg nagy vágyam volt máshova menni.Mi nem régóta síelünk és Paganella volt az első 1 hetes túránk,és én úgy vagyok a dolgokkal,hogy hiába volt hihetetlenül jó minden szempontból,azért szívesen megnéznék más pályákat is,ki tudja meddig lesz lehetőségem síelgetni. :) De végül közösen a család így döntött (azért bevallom az árnak is nagy szerepe volt).Ígyhát irány PAGANELLA!!!Azért egy cseppet sem vagyok elkeseredve,és már nagyon várom.Jó síelést!
zyla
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
2009.11.23. 00:31
Sziasztok!!!
2010 január 9.-én megyünk Paganellára 8 napra.Megint be vagyunk sózva.:)Múlt évben is ott síeltünk,és remélem az idei is minimum annyira jó lesz.
Tavaj rengeteg hó volt,rengeteg napsütés,és szuper pályák.Az Ideállal nem volt semmi gond,bár mi csak kajálni jártunk oda,és apartmanban laktunk.


Esetleg van itt valaki aki ugyanabban az időben jön???
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.