Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mayanna által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mayanna
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
2016.03.04. 20:34
Csak annyit szeretnèk megjegyezni, hogy ha valaki akar, talál kukàt, a tanulòpàlya aljàn is van. De sajnos èn is ezt làttam, hogy a sììsuli előtt teljes lelki nyugalommal szìvja apuka a cigit, a füstöt a sorakozò gyerekekre fùjja, majd a csikket ledobja ès a lècèvel a hòba dolgozza. Pèldamutatò okos felnőtt. :(
Előzmény: (minerel 188267)
Mayanna
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
2016.03.04. 20:25
A tegnapi egèsz napos havazàs ès freeride sìelès utàn ma ragyogò napsütèsre èbredtünk. A pàlyàk frissek ès jòk voltak, jòt tett a havazàs, bàr voltak lejtők ahol nem sikerült a talajkezelès, ìgy a reggel mèg kis buckàk dèlutànra màr dombnyi nagysàgùra nőttek. Csodàlatos idő volt egèsz nap, napsütès, hideg ès jò hò! Tökèletes a csùszkàlasra.
Mayanna
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
2015.02.23. 16:17
2015. február 8-14-ig voltunk Krischbergben.
02.09-én hóesés, erős szél, hófúvás fogadott bennünket.
A kellemetlen idő ellenére a pálya jó volt, igaz csak bemelegedésként csak szolidan a kék pályákon csúsztunk.
Kedden javult az idő, bár még fújt a szél és kicsit szitált a hó,ezért hidegebbnek éreztük az időt mint amilyen hideg volt.
A kicsi lányomat már előző héten bejelentettem e-mailen a Mayer sísuliba, reggel ¾ 10-kor jelentkeztünk a síiskolánál, ahol egy kedves síoktató hölgy összeszedte a csoportot és mentek is a picurik sorba síelni.
Mi felnőttek elindultunk felfedezni a pályákat.
A hétfői hóesés jót tett, és kellemes, néhol még szűz havas pályákon lehetett csúszni.
A pályák szélesek, jól besíelhetők, kezdők számára is tökéletesek.
A kedvencünk a 18-as piros pálya lett, ami igazából kék, az elején van némi meredekebb rész, de azt meg ki lehet kerülni a kék 14-es pályán.
Szerdán egy másik oktató vette át a síiskolában a csoportot, kedves fiatal fiú, a gyerekek nagyon megszerették. Kicsi lányom minden nap síiskolában volt, annyira tetszett Neki, hogy csütörtökön és pénteken délután is ment a sulival. Nem olcsó mulatság, de megéri! Szombatra úgy megtanult síelni, hogy nagyon kellett igyekeznem, ha utol akartam érni.
Pénteken a síiskola versenyt szervezett a gyerekeknek,kaptak rajtszámot, mérték az idejüket, pont úgy, mint a „nagyoknak”. Nagyon tetszett a lányomnak, itthon mindenkinek büszkén meséli, hogy már versenyzett is. Délután eredményhirdetés volt, ahol minden gyerek kapott érmet és oklevelet.
Szerdától szombatig tökéletes síelős idő volt. A völgyben 5 fok, a hegyközépen 0-1 fok, a hegycsúcson -2, -4 fok körül, ragyogó napsütés szélcsend. A pályák jól kezeltek, a hó tökéletes volt, nem volt sehol tömeg, nem volt sorban állás, kiválóan lehetett síelni.
Első nap a síiskola melletti nagy hüttében ettünk, ami elég zsúfolt volt sokáig kellett várni amíg le tudtunk ülni, a pénztáros kimondottam udvariatlanul és unottan viselkedett.
Másnap a 12-es pálya melletti Rieglerhüttében ettünk, és ez lett a kedvenc helyünk. Nem volt tömeg, kint is, bent is kényelmesen le lehetett ülni, a személyzet egy része magyar, kedvesek, udvariasak voltak, így nem kellett küzdeni a német nyelvvel.
A szállásunk kb. 700 méterre volt a buborékos felvonótól, tiszta, minden igénynek megfelelő apartman, fiatal szállásadókkal, akik rendkívül segítőkészek, kedvesek voltak.
A fekete pályákon csak a nagylányom csúszott, az volt a véleménye, jók de néhol kicsit jegesek.
Mindent összevetve, nekünk nagyon tetszett a síterep, a pályák a felvonók, kiválóak voltak, és még az időjárás is roppant kedvező volt. A Mayer síiskola jól szervezett, az oktatók, kedvesek, jól felkészültek.
Ide érdemes visszatérni.
P2100047.JPG
P1190091.JPG
Germknödel / Gőzgombóc
P1190076.JPG
P2100106.JPG
P2140270.JPG
P2120210.JPG
P2120214.JPG
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.