nkpolip által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
nkpolip
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
2011.01.24. 18:05
Van most 2 atomic léc az intersport újság első oldalán. Kérhetném hogy aki ismeri ezeket a léceket írjon véleményt és hogy hova ajánlja.
nkpolip
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
2011.01.23. 13:00
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Most már tudom mire figyeljek oda:)
h i r d e t é s
nkpolip
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
2011.01.22. 17:26
Lehet hogy vicces, én csak leírtam mit szoktunk csinálni hátha segít a döntésben. Gondoltam érdemesebb itt feltenni a kérdést mint egy multinál. Azt meg megköszönném ha az említett fogalmakat valaki kifejtené vagy dobna egy linket róluk.
Előzmény: (AAron 105166)
nkpolip
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
2011.01.22. 16:43
A léc legyen jól irányítható. Nagyobb sebességnél is maradjon stabil, mert sebességmérő pályákon szoktunk egymással versenyezni ki ér el nagyobb sebességet. Szeretek a pályákon is tempósan haladni, de sokat szoktunk szórakozni buckapályákon is. A carvingolás, "forgatott lendületek" nem tudom mit takarnak pontosan. Nem volt oktatóm aki ezeket elmondja. Annyit mondtak nekem az elején, na itt csússz le :-D úgyhogy magamtól tanultam meg.
Előzmény: (vanczi 105158)
nkpolip
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
2011.01.22. 15:18
Üdv

Tapasztaltabb emberek véleményét kérem síléc választásban. 4 éve síelek, a szintemet nem tudom de minden pályán gond nélkül lejövök. Amikor kezdtem kaptam egy használt Fischer RC4-es lécet amire rávan egy matricán írva hogy 5000siling. Ebből kilehet számítani hogy nem mai darab. Leszeretném cserélni. Milyen lécek való nekem? Magasságom 186 súlyom 86kg.
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE