Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Presi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Presi
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2010.03.16. 12:04
A március 15-i hosszú hétvégét töltöttük Drienicán, és egyáltalán nem bántuk meg. Vasárnap délután is jól síelhető volt a pálya, de éjszaka leesett olyan 15 cm friss hó, amiben leírhatatlanul jó élmény volt másnap síelni. Ráadásul kb. 10 ember volt összesen a pályákon (lévén, hogy 15-e csak nálunk nemzeti ünnep:), mi vájtuk az első nyomokat a friss hóba. Később a nap is kisütött, gyönyörű idő volt a sízéshez. Emellett, a síbérlet árakban is nagyon rugalmasak a szlovákok, lehet délelőtti, délutáni, esti jegyet venni a napijegy mellett, teljesen elfogadható árakon. A szállásunk (Hotel Somka), az ételek és az áraik színvonala is messze meghaladja a Magyarországon megszokottat.
Presi
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2010.01.05. 11:17
Aki mégis Gerlitzen mellett dönt, annak semmiképp sem ajánlom a Hotel Mittagskögel nevű magyar üzemeltetésű szálláshelyet. A 3 csillag megtévesztő, egy koszos porfészek a hely, nincs recepció, kvázi egy kérdést sem tudsz feltenni senkinek, nincs takarítás, bogarak viszont vannak és leszakadó plafongerendák. Az ételek színvonala minősíthetetlen, összeöntögetett maradékok, mosatlan evőeszközök, reggelire egy héten át két darab zsömle alkotják a repertoárt. Érdekes módon egyetlen osztrák vendég sem volt, gondolom nem véltelenül. Aki teheti, kerülje el messzire ezt a 'vacak szállót'és ne bízzon meg az utazási irodák leírásában.
IMG-4992.JPG
IMG-4998.JPG
PC240102.JPG
Presi
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2010.01.05. 11:11
Senkinek nem ajánlom a gerlitzeni sípályákat, szombaton érkeztünk vissza onnan. A pályák kivétel nélkül jegesek, hóbuckásak, tömeg van, min. 45 percet kell várakozni a tömegben délután, ha le akarsz jutni a felvonóval a parkolóba, egyszóval élvezhetetlen volt. Szerencsére a karintia síbérlettel a verditzi, illetve heiligenbluti pályákon is tudtunk síelni, melyek viszont kitűnő, friss hóval borított állapotban voltak.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.