Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

bg. által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
bg.
5 élménybeszámolót írt
5
17 éve tag
Topik: Bulgária
2007.12.09. 17:18
A bulgariaski.com fórumában http://story.bulgariaski.com/index.php?f=1&c=read&v=t&i=177659&t=177605 érdeklődtem itt 91 angol fontot írnak.
bg.
5 élménybeszámolót írt
5
17 éve tag
2007.11.15. 12:10
Tiszteletem a pályaüzemeltetőknek! Korrekt tájékoztatás, profi hozzállás!
bg.
5 élménybeszámolót írt
5
17 éve tag
2007.11.11. 08:16
Szia!

Én határozottan úgy tudom, hogy északon a szél miatt szóba sem került a lift javítása vagy átépítése, és mint az előző hozzászóló írta ezért váltották ki.
bg.
5 élménybeszámolót írt
5
17 éve tag
Topik: Bulgária
2007.10.29. 16:20
Nem mai az utolsó hozzászólás...
Én is arra az elhatározásra jutottam, hogy az idén Bulgária, Bansko lesz az egyik cél síügyileg. Keresgettem a neten szállásokat, de ha esetleg lenne valakinek bejáratott apartman kapcsolata, amit átadna, azt nagyon megköszöném! Ja, a https://www.banskoski.com oldalon tök jó dolgok vannak fennt a terepről (pl. pályánkénti video), szerintem tartalmasabb oldal, mint a siterepeknél megjelölt bulgarski.com.
bg.
5 élménybeszámolót írt
5
17 éve tag
2007.10.23. 15:58
Szia Issimus!
2007. február elején, Salzburgban az ottani IS.-ban (Eybl,azt hiszem) a földszinten a teljes eladótér 50-80(!)%-os leárazásból állt (sícuccok, pólók, cipők, kerékpár stb.) szóval minden bagóért, de tényleg. Később is voltam kint,illetve megnéztem más IS.-ban, de nem találkoztam hasonlóval. Szerinted ez egyszeri készletsöprés lehetett, vagy van ennek rendszeressége, esetleg nálatok? Előre is kösz!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.