Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

szapisi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
szapisi
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.02.22. 17:56
A héten több alkalommal is meglátogattam a kalandparkot. Az idő minden nap + fok felet volt, nem igazán a hónak kedvezett, de a pálya ennek ellenére kifogástalanul síelhető volt. Ezt viszont a műanyag borításnak is köszönhetjük. Csodálatos dolog hogy a "kedvezőtlen " időjárás ellenére mindig síelhető marad a pálya.
szapisi
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.02.11. 12:59
Tegnap szerdai napon 13 órától 16 óráig síztem a párommal. A pálya kiváló minőségű volt, nagyon jó íveket lehetett húzni. A felvonónál várakozni egyáltalán nem kellet, (hétköznap délután lévén), észrevételem megírása előtt elolvastam az előző észrevételeket, és az volt az érzésem, hogy mintha nem is ugyanazon a sípályán síztem volna amelyikről Ők véleményt írtak. Mert Én egy kiválóan előkészített megfelelő pályán síztem, és ez biztos hogy a sátoraljaújhelyi magashegy I.-es sípályája volt. Az egyetlen dolog ami nem tetszet , hogy a beléptető kaputól felfelé kellet taposni a felvonóhoz. Feltételezem, hogy ez is rövidesen megoldásra kerül. Azoknak a kívánságoknak melyek a jelenlétemben elhangoztak, miszerint a jobban sízőknek gyorsabb felvonó kellene, a kezdőknek viszont lassúbb, ennek egyszerre egyidőben nincs az a kezelő személyzet aki megtudna felelni. Erre megoldást a láthatóan készülőfélben lévő a jelenlegivel párhuzamos hosszabb felvonó nyújthat, ami gyorsabb fokozatban magasabbra viszi a gyakorlottabb sízőket, míg a jelenleg üzemelő alacsonyabb fokozatban a kezdőket és gyerekeket szolgálná ki.

Köszönet mindazoknak, akik közreműködtek abban, hogy egy nagyon kellemes délutáni sízésben lehetett részünk, és mivel hogy nagyon jól éreztük magunkat, így mi gyakran fogunk ezen a sípályán előfordulni, és a tapasztaltakról, jóról-rosszról objektív véleményt formálni.
Sz. László
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.