Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

gyurkog által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
gyurkog
1 élménybeszámolót írt
1
12 éve tag
2012.02.28. 15:00
2012. január 27-29. között voltunk Bad Kleinkirchheimben (a síterep megközelíthetősége nagyon jó, egészen Villachig autópálya, és mindössze az utolsó 25-30 km-t kell megtenni egy kicsit kanyargósabb útszakaszon) a Ferienpark Landal ( sielok.hu/szallas/landal-apartmanok/ ) egyik minden igényt kielégítő apartmanjában.
Ez a szállás a Maibrunnbahn közvetlen közelében található, pályaszállás.
Az apartman az osztrák színvonalnak megfelelően tiszta, tágas, és nagyon jól felszerelt volt (mosogatógép, DVD lejátszó, WIFI internet, hogy csak azokat a kiegészítő felszereléseket említsem, amik azért nem megszokottak minden szálláshelyen).
A síterep szerintem minden igényt kielégítő volt!
800 hóágyú található, amivel hóbiztossá tették a széles, jól gondozott pályákat.
Tömeg egyáltalán nem volt, a lifteknél a sorban állás gyakorlatilag ismeretlen fogalom volt azon a két napon, amit ott töltöttünk.
A síbérlet egy kicsit talán drágának tűnhet első látásra (2 felnőtt + 3 gyerek egy napos bérlete 163 Euro volt családi kedvezménnyel), de ha hozzátesszük azt, hogy húzóliftet szinte nem is kellett használnunk, akkor máris érthető az ár.
Köszönhetően a jól összekapcsolt pályarendszernek és a család nagyjából homogén sítudásának, az első napon közel 40 km-t síeltünk, amivel az egész pályarendszert besíeltük az egyik végétől a másikig.
A hütték jól el vannak osztva a síterepen. Mindkét nap másikat próbáltunk ki. Amit bárkinek bátran merek ajánlani, az a Brunnach tetején lévő igen modern étterem. Önkiszolgáló jelleggel működik, élmény volt a nagy hidegben (-10 fok körüli hőmérséklet volt aznap) az ablak mellett elfogyasztani az óriási adagokat, amik mellesleg nagyon ízletesek is voltak!
Bad Kleinkirchheim egyik legnagyobb élménye lehet a termálfürdő. Nekünk ez sajnos nem adatott meg (az egész család számára közel 60 Euro lett volna a belépő zárás előtt 3 órával), mindenesetre, ha valaki nem sajnálja a pénzt az egész napos csúszkálás után ilyesfajta ellazulásra, akkor óriási élményben lehet része!
Mi valószínűleg egyszer majd visszatérünk ide, nagyon jól éreztük magunkat!!!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.