Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

eszenyineft által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
eszenyineft
7 élménybeszámolót írt
7
2 éve tag
2022.01.13. 11:00
Sziasztok, a megadott felületen való regisztráció csak repülő esetén kell ugye Franciaországba? Mást nem hoz csak aircraft-ot. Kell valahová regisztrálni buszos, autós utazás esetén, vagy elég az EU igazolás? Aki kint van a január 15-től várható szigorításokat követően, legyen kedves részletesen leírni, hogy pontosan mik a coviddal kapcsolatos folyamatok, hol kérik először az EU igazolást, hol mondhatják, hogy stop, kell-e a szálláson és minden reggel a felvonónál mutogatni az EU igazolást, a különböző oltás variációk esetén mit tapasztaltatok? Ez főként a Sputnikkal oltottak számára érdekes, pl. 2 Sputnik, 1 Janssen, majd 1 Pfizer, azaz 4/4 oltás az okés teljesen? Én erre a kombóra január 6-án tettem szert és mai nap végre valahára a TAC Verif ellenőrző appban zöld pipa és valid jelzést kaptam, amire várok az október végi Janssenem lejárta óta, most el nem tudom mondani ennek mennyire örülök! És nagyon köszönünk minden covidos információ megosztást!
Tünde
eszenyineft
7 élménybeszámolót írt
7
2 éve tag
2022.01.10. 17:49
Nem jó appot töltöttem le így már oké.
Előzmény: (120 214220)
eszenyineft
7 élménybeszámolót írt
7
2 éve tag
2022.01.10. 17:38
Ebbe nincs hová feltölteni csak qr kodolvaso van. Már végignéztem az egész menüt. Olyan mintha csak chekkolasra lenne jó és nem saját adattarolasra, regisztráció sem kell. Vagy nem jó appot töltöttem le? De ezt adta meg az utazási iroda is.
Előzmény: (120 214220)
eszenyineft
7 élménybeszámolót írt
7
2 éve tag
2022.01.10. 15:23
help, a Tacverif appban hogy a bánatban jelenik meg nektek hogy hány oltást kaptatok? Ha beszkennelem az EU-s QR-t, csak felül az jelenik meg hogy valid vagy non valid és alatta a nevem és szül. dátumom, semmi mást nem tudok elővarázsolni. Mivel 01.06-án kaptam a Janssenre a pfizert, még ugye mindig non valid, mert nem telt el a 7 nap. Vagy mi az a felület, ahol csekkolhatom, hogy tényleg valid leszek 7 nap múlva? Tiszta őrület.
Előzmény: (Brockey 214175)
eszenyineft
7 élménybeszámolót írt
7
2 éve tag
2022.01.06. 20:54
Sziasztok, harmadik próbálkozás után más városban nekem is sikerült 2 áprilisi sputnik 1 októberi Janssen után kapni 1 Pfizert.
Ha január 15. után csak 3 nyugati oltást fogadnak el, ez így tutira jó lesz a franciáknál?
Azért az felháborító, hogy hazugság révén tudjuk magunknak megoldani a kormány hibáját. Csak akkor tudod beoltatni magad, ha épp nincs ott az informatika az oltoponton. Debrecenben biztos nem sikerül senkinek, ott 2x próbáltam, azonnal csekkolnak.
Ja és biztos nem kockáztatjuk az egészségünket, hogy kvázi az 5-ket kapjuk rövid időn belül?
eszenyineft
7 élménybeszámolót írt
7
2 éve tag
2022.01.03. 15:53
Szia, én nem próbálkozom tovább, feladtam, elindítottam a lemondást, hátha visszakapok valami pénzt. :(
Reménytelen állapot, és mindez a Sputniknak köszönhető, a férjem mehetne egyedül nyugodtan, ő szerencsés volt, 3 nyugati cióuccot kapott. Bele vagyok betegedve, ha ezt anno tudom, biztosan nem adatom be magamnak. de késő bánat, ki tudta ezt akkor felmérni....
Előzmény: (laurab 213917)
eszenyineft
7 élménybeszámolót írt
7
2 éve tag
2022.01.02. 13:36
Sziasztok, én december 21-én jöttem arra rá, hogy a Sputnikra október 21-én kikönyörgött Janssen nem lesz elegendő a franciák részére a január végi síutam idején. Hívtam a budapesti Konzuli Szolgálatot, majd ők irányítottak a párizsi Magyar Konzulátushoz, akik a január 15-től várható szigorításokról is tudtak. Eszerint csak az vehet bármilyen szolgáltatást igénybe francia földön, akinek van 3 db nyugati vakcinás oltása. Aki ezzel nem rendelkezik, nem lesz jó a 24 órás antigén teszt sem, nem fogják elfogadni sehol a szolgáltatás szektorban. Közben az is kiderült az utazási iroda oldalán, hogy a Janssent a franciák oltást követő 28. naptól fogadják el, de mindössze 2 hónapig jó, utána kérni kellene újabb oltást. Bár a párizsi konzulátus állította, hogy 7 hónapig jó a Janssen, letöltöttem a CAF Verif appot, amit használnak a franciák, és sajna non valid státuszt ír ki az EU covid igazolásomra. Nem volt más lehetőség, mint hogy karácsony után próbáljak meg újabb oltást megkapni, mondanom sem kell, hogy nem jártam sikerrel, pedig két nap is próbálkoztam, saját felelősségvállalás ellenére, nem kaptam oltást. Minden vágyam az volt, hogy el tudjak jutni síelni, az egész ünnep ezzel a herce-hurcával telt, de mostmár feladtam. Van egy vars-i 2 fős stúdiós buszos utam új szállodába, ahol saját wellnes részleg is van, január 29-február 5. között. Akit érdekel, van 3 nyugati oltása, keressen meg.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.