Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

vaszilyeva által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
vaszilyeva
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2014.03.02. 16:57
Február végén töltöttünk el férjemmel és fél éves kisfiúnkkal egy hosszú hétvégét Tátralomnicon.

Minthogy évekkel ezelőtt jártunk itt utoljára, nagyon kellemes meglepetés volt számunkra, hogy mennyit fejlesztettek a síközponton: új és széles pályák, kényelmes, fűtött ülésű felvonók, tanuló pálya varázsszőnyeggel, színvonalas étterem, nagyon kulturált parkolási lehetőség. A tavaszias idő ellenére – napközben +8 fok a völgyben – a pályák egészen jók voltak: a fenti szakaszokon a meredekebb részek erősen buckásodtak már reggel is, de a lenti részen egész nap kényelmesen lehetett síelni. Az egyik nagy előnye lett a pályának véleményem szerint, hogy nagyon kezdők és haladók is találnak megfelelő pályákat. Sok kis manót láttunk síoktatóval ereszkedni a pályán, talán ennek is köszönhető, hogy óvatosabbnak éreztük a síelőket más szlovák terepekhez viszonyítva, de ez csak egy érzés volt a részünkről, lehet nincs alapja, de most tényleg semmilyen kellemetlen "belémjöttek elestem és meg se álltak" élményünk nem volt.

A pénteki napon még érezhető volt a szlovák síszünet miatti nagyobb tömeg a pályán, de pár percnél nagyobb sor ekkor sem alakult ki egyik modern felvonónál sem, a régieken pedig sorban állás nélkül lehetett körözni. Szombatra eltűnt a tömeg nagy része, a szállodában is érezhető volt, hogy sok vendég hazament, sorban állás a felvonóknál nem volt.

Korábban már hallottunk arról, hogy a síbérleteket nem lehet átruházni, mi azért csak tettünk egy próbát a férjemmel, reggel megvásároltam a jegyet, csúszkáltam vele délig, majd pedig délután a férjem következett, de kb. másfél óra elteltével letiltották a jegyét. Kamerák ellenőrzik a jegyek használóit a beléptető kapuknál és mint ahogy mi is tapasztaltuk, jól működik a rendszerük. A következő napon így szülői napijegyet vásároltunk, amit felváltva lehet használni 2 főnek. Ezt a speciális jegyet csak a főpénztárnál tudtuk megvásárolni és mindkét „felhasználónak” jelen kell lennie a vásárláskor.

Már most alig várjuk, hogy egyszer kiváló hóviszonyok közepette visszamehessünk erre a pályára. Miskolcról 2 és fél óra alatt elérhető, nagyon sok autópálya szakasz készen van, matricát az egyik sárga színű zsolcai benzinkúton vagy a határon egy kék bódéban lehet venni (pontosan nem tudjuk, hol kell fizetni, de Hidasnémeti és Kassa között már biztosan kell.

Ui: A középső állomásnál lévő „Pizza and Pasta” nevű étterem házi készítésű tésztáit pedig csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
vaszilyeva
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2014.01.04. 15:34
Nagyon köszönöm a gyors és hasznos választ, eddig nem is hallottam még ilyenről, hogy szülői napijegy, a szlovák nevét bevéssük a telefonunkba :)
vaszilyeva
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2014.01.03. 13:43
Tudna arról valaki mondani valamit, hogy Chopok délen is van-e arcfelismerős ellenőrzés a síbérlethez? Férjemmel felváltva szeretnénk majd vigyázni a kisfiúnkra és lehetőség szerint csak 1 bérletet szeretnénk venni, de korábban olvastam, hogy Chopok északon valakit letiltottak a csere miatt.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.