Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

töki által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (11)Időben csökkenő Időben csökkenő
töki
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2010.03.22. 09:03
Szia Sylvia!
Örülök, hogy jol éreztétek magatokat és hogy tudtam segíteni!Végül nem abban a panzioban laktatok, amit ajánlottam?
üdv.
töki
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2010.02.27. 09:59
Tökéletesen egyet értek veled!Jó,hogy mások is ismerik ezeket a helyeket!
Előzmény: (Hofiferi 85959)
töki
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2010.02.27. 09:25
Szia !
Általában március elején szokott lenni a legtöbb hó,ahogy nézem a jövö hétem folyamatosan esni fog:
http://www.wunderground.com/global/stations/12625.html
A Kasprowyn májusig tart a szezon, de ha nem lesz nagy melegedés a lenti pályák is jók.
A panzio 5-10 perc sétára van a Krupovki fö utcátol, ahol rengeteg étterem,(karchma)van,szinte mind jó.Ahogy sétáltok lefelé a fö utcán a piac felé,baloldalt van egy pisztráng étterem, elötte kis patak folyik.Hegyi pisztrángot készitenek sok féle módon-ha szeretitek.Egyébként itt egy étlap, az árak kb. olyanok, mint itthon.
http://stekchalupa.pl/?id=2402&menu=1034&tpl=menu_stek.tpl
Ha megjöttetek ird meg milyen volt,kivácsi vagyok a véleményedre!
Jó szórakozást!
üdv.
töki
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2010.02.24. 10:05
Ez egy barátságos hely,Mi többször voltunk itt.Idén is kétszer.A házigazda jó fej, mindenben segít és több nyelven beszél.Nekünk bejött,tudsz közvetlenül foglalni.
üdv.
http://www.iskra-zakopane.pl/
töki
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2009.03.06. 11:24
Szia !
Én is voltam két hete is meg a múlt héten is.Két hete brutális mennyiségü hó volt, sajnos most ott is melegedik az idő.A pályákon biztos lessz hó, az előrejelzések szerint hülni fog és havazni.

http://www.skiinfo.com/snowreport/snowfinder_detail.jsp?product.skiinfo.DESTID=EPLZAKOPANEG
töki
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
Topik: Zdiar
2009.02.02. 17:48
Sziasztok !
Csütörtöktől vasárnapig síeltünk.Tényleg egy hó biztos hely, szombat estig folyamatosan esett a hó és ez jót tett a pályáknak.Mindenki segítőkész és kedves volt, az árak egész türhetőek.A panzióban helyi pálinkával fogadtak érkezésünknél, amit minden vacsora előtt is kötelezőn kaptunk.Egyébként érdekes társaság gyült össze, rajtunk kívül szlovákok,lengyelek,németek és angolok!!! Ők éppen vettek egy házat a szomszédban.Esti sörözéseknél jól elvoltunk, senkinek sem volt semmi baja a másik nációval. Mind a három síterepet meglátogattuk,karbantartott jó pályák és a wc-ket is fél óránként!!! takarítják.A falu csodás, a régi goral házak különleges hangulatot adnak.
Remekül éreztük magunkat, aki teheti próbálja ki!
Hál' istennek az Én gépem nem lopták el, pedig Én is ott tartottam, ezért néhány képet ide tudok tenni.
DSC00488.jpg
DSC00484.jpg
DSC00486.jpg
DSC00491.jpg
DSC00476.jpg
töki
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2009.01.29. 08:58
Köszönöm a biztató híreket!Egyébként Zakopánét elég jól ismerem,szeretjük is.A várost ,az embereket.Most ezen az oldalon fedezzük fel a vidéket.Akkor INDULÁS!
töki
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2009.01.28. 23:46
Úgy látom, hogy havazik, tehát mégis elmegyünk.Ha megjöttünk, beszámolok, képekkel is. Nagyon kiváncsi vagyok erre a szép kis helyre!
töki
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2009.01.24. 16:16
Január 29- től foglaltam szállást, nem volt egyszerű, állítólag minden tele van.De, most ahogy nézem a webkamerákat elég elszomorító a helyzet.Lehet, hogy veszni hagyom a befizetett előleget és nem megyünk el, még mindig jobban járok, mintha sok pénzért sárban csúszkálnék.Azért, ha valaki jár mostanában Zdiar-ban szivesen vennék valami biztatót!
töki
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2009.01.07. 16:36
Köszi a sok infót!
Az utakról még az kéne, hogy lehet Budapestről a legjobban megközelíteni? Van autópálya,autóút, vagy tekergős hegyi utak vannak?
köszi
töki
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
2009.01.07. 11:50
Sziasztok!

Úgy látom, hogy ez a nekem való pálya.
Marky! Érdekelne a szállás, hol foglaltatok, árak,kell előre foglalni, vagy lehet találni?
felvonó árak, út viszonyok.
köszi!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.