Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

balazsmaria által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
balazsmaria
4 élménybeszámolót írt
4
12 éve tag
Topik: Nassfeld
2014.03.10. 16:33
tegnap érkeztem haza 5 napos síelésből. bevezetőnek annyit, hogy nem tervezem a jövőben a pálya meglátogatását.

megmondom őszintén, nem éreztem a feltüntetett 100km-t, jóval kevesebb az annál, ráadásul délutánra (2 óra) tönkretett a használhatók közül is a nap és a rengeteg ember jópárat. ami tetszett az a 1,7,9, 70 (75), és néha 50-51. a pálya közepén a 21-28, 40 és társai inkább csak a kilóméterek számát gyarapítja, számomra nem túl sok élvezeti értékkel bírt. utolsó csúszásként a 80-as nem mindenkinek nyújt síélményt, kihívás egyértelműen a többiek és a nagyra hízott buckák kerülgetése, de ha nem úgy megy rajt az ember, mint egy őrült, semmi értelme az egésznek, úgy meg legalább van egy kis adrenalin :)
hogy itt hova rejtettek el 11km-nyi fekete pályát, az rejtély. a 77-es talán belefér annak, a 75-ös besorolása számomra megmosolyogtató, egy ilyen pálya az utca túl oldaláról kézitcsókolommal köszönhet csak egy francia feketének. zéró kihívást jelent mindkettő.
a legbosszantóbb elem azonban egyértelműen a 70-75-77-es megközelítése, ugyanis lecsatolás után annyi emberrel kell egy buborékos felvonóhoz tolakodni, amennyivel már idehaza is választást szoktak nyerni. ez amúgy igaz a 21-es és a 20-as csákányos (igen, az 70-esék felé csak csákányossal lehet átmenni) és 6-os üldögelős felvonókra is. ezeknek előnye számomra, hogy legalább nem kell lecsatolni, és friss levegőn pihenhetek.
a tömeg szerencsére a hüttékben nem jelentkezett. ezt magam sem értem, de többnyire gyorsan tudtam rendelést intézni, és néha még a fenti, központinál is volt hely.
így a végén még csatlakoznék egy előttem szólóhoz a síbusszal kapcsolatos értetlenkedésben, miért ilyen ritkán jár? főleg a reggeli és befejező órákban lehetne sűrűbb a járat.

a napijegy 43 eur, én 197-et fizettem az ötnaposért. nekem ez ennyit erősen óverhájpolt terepnek tűnik, és mindenképp gratuláció jár az üzemeltető marketingeseinek, hiszen ezt így eladni ekkora tömegnek egészen emberfeletti teljesítmény!
balazsmaria
4 élménybeszámolót írt
4
12 éve tag
2014.01.03. 19:51
délelőtt élvezhető, főleg a fenti részek marienseen. délutánra eltűnt a hó alulról. sok bucka, és előtűnt itt-ott a fű meg a sziklák is.
egy napra azért megérte, bár 3 napig leszek a környéken :S
balazsmaria
4 élménybeszámolót írt
4
12 éve tag
2014.01.01. 19:44
mi pénteken biztosan megyünk, majd jelentem, mi a helyzet a hóval!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.