Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Kata0105 által küldött hozzászólások listája
Üzenet szövege
Feladó:  Kata0105NőHaladó síelő
Dátum: 2016.01.24. 08:03
Topik: Eplény Intersport Síaréna
Kata0105 Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2016.01.24.
9 síterepet értékelt

Mi január 19-én voltunk síelni. Egyszer már jártam Eplényben sok évvel ezelőtt, most már a 4,5 éves kisfiammal mentünk. A cél az volt, hogy vele megszeretessük a síelést és mi is csússzunk párat.

Előre lefoglaltunk minden szükséges eszközt és bejelentkeztünk oktatásra. Mind a felszerelést, mind az időpontot e-mailben visszaigazolták.

Mikor megérkeztünk, a kölcsönzőben már minden össze volt készítve a nevünkre, kedvesek voltak és segítőkészek. A váltócipőhöz lehetett kérni zárható kisszekrényt.

Az oktató pontos volt és nagyon barátságos. Az edzés 70 perces volt, nem gondoltam, hogy a kisfiam bírni fogja erővel és figyelemmel, de végig fent tudták tartani a figyelmét és érdeklődését. Ennek köszönhetően megtanult hóekézni, elkezdett kanyarodni és a tanuló pályán önállóan felvonózni. Sőt a lelkesedése is megmaradt, inkább menne mindennap síelni, mint oviba, ezért külön hálás vagyok!

Ami a mosdót illeti, nemcsak, hogy tiszta, van papír, szappan és kéztörlő, de van meleg víz, fűtött, pelenkázóval felszerelt.

A Holle Anyó étteremnek van egy különterme, ahol két-három asztal mellett egy játszósarok van berendezve a gyerekeknek.

Sajnos csak kettőt tudtam csúszni, de az nagyon jó volt. A hóágyuk itt-ott napközben is dolgoztak, így volt friss porhó a pályán.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom Eplényt, kisgyerekkel is szuper jó, magyar síparadicsom. Már alig várjuk, hogy jövőhéten is menjünk!

Jó síelést kívánok mindenkinek!

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »